9

zasto se zamuskarce u nasem jeziku kaze da su piccke a ne i u drugim jezicima, i, zasto se za zene ne kaze da su piccke, bar ne u tom znacenju?
sta odgovara tom znacenju reci piccka ali vezano zane? postoji li uopste odgovarajuci termin?
i sta je uopste musko-piccka? sta uradi,kako se ponasa? i kakve zene odgovaraju istom ponasanju? mislim, kakava je zena koja je kao muskarac piccka?

Ja mislim da tom znacenju za zene odgovara rec smizla.

zasto se zamuskarce u nasem jeziku kaze da su piccke a ne i u drugim jezicima, i, zasto se za zene ne kaze da su piccke, bar ne u tom znacenju?
sta odgovara tom znacenju reci piccka ali vezano zane? postoji li uopste odgovarajuci termin?
i sta je uopste musko-piccka? sta uradi,kako se ponasa? i kakve zene odgovaraju istom ponasanju? mislim, kakava je zena koja je kao muskarac piccka?

Pa da, pussy je isto izraz za to. A za zene se ne kaze da su piccke posto se racuna da jesu piccke ali kao njima to i prilici, a muskarcu se kaze da je piccka ako je kukavica, ako je los covek, ako bi izdao i rodjenu majku, ne znam neka kombinacija losih osobina..a kukavicluk je najbitnija cini mi se.
A zene se kao po defaultu boje..al je za muskarca uvreda da mu kazes da je piccka pogotovo ako je homofob, ali i inace

To je Žikin text iz Mi nismo anđeli. I da, već je objašnjena razlika između anatomije i karakternih osobina. I u engleskom se često nazivi genitalija (i muških i ženskih) koriste kao karakterne osobine, normalno, u pežorativnom smislu.

6....

To je Žikin text iz Mi nismo anđeli. I da, već je objašnjena razlika između anatomije i karakternih osobina. I u engleskom se često nazivi genitalija (i muških i ženskih) koriste kao karakterne osobine, normalno, u pežorativnom smislu.

Jao u pravu si, ladno sam to zaboravila..no svejedno u to vreme su klinci koristili to kad hoce nekog da biju..pa ono prvo ide gurkanje i prozivke i tako to..

Back