...

...lepi stihovi ali napogrešnoj naučnoj osnovi --štobi rekao Zaobilazni Arčibald ...
...naime , mi žene lovimo mirisom , izgledom i rečima...
...žene nas love izgledom, osmehom i mirisom ...
----stvari tako nekako stoje, kažu upućeni.... još nešto u poverenju : žene su zbog svega
savršeni slušaoci --žene koje love rečima , oipasne su ... nepodnošljivi gospodari ...

Ma, moj avatar je u odbrambenom stavu...
Oni su se borili samo kad su morali...

A sto se tice zena, ja ne znam ni jednu koja bi htela da uvek bude gospodar...
Ali znam da meni ne treba ni ona koja bira da stalno ima gospodara...

Jessica Rabbit;bt115514:
slušaj čoveka šta ti kaže ;) :zag:

...on stoji iza svog avatara...avaj reči... nije obavešten da žene nemaju gospodara , a kad im treba one same to postanu ...ovi što su nosili ove uniforme, u ime odbranbenog stava ; dakle ti vojnici, na mig žena prevaljivali su mora, pustinje i države ... ginuli ko mušice ...evo i danas ginu na mig žena ...štaje to u muškoj glavi da trči za ženama , gine i kleči pred njom , a misli još daje njims gospodar ...neznam štaje to snama .
:rumenko::rumenko::rumenko::bye::bye::bye:

123loncar;bt115518:
...on stoji iza svog avatara...avaj reči... nije obavešten da žene nemaju gospodara , a kad im treba one same to postanu ...ovi što su nosili ove uniforme, u ime odbranbenog stava ; dakle ti vojnici, na mig žena prevaljivali su mora, pustinje i države ... ginuli ko mušice ...evo i danas ginu na mig žena ...štaje to u muškoj glavi da trči za ženama , gine i kleči pred njom , a misli još daje njims gospodar ...neznam štaje to snama .
:rumenko::rumenko::rumenko::bye::bye::bye:

Mi imamo razlicite poglede na svet...

Svako ima gospodara.
I sam ga bira...

To ja mislim...

Jessica Rabbit;bt115520:
upravo sam shvatila da sam izdala naredbu da ga slušaš :rotf:
(moguće da zato znam o čemu priča :lol:)

Rekoh ti da zena ponekad moze da mi bude gospodar...:cmok:

A tacno je da on zna o cemu prica...
Ali za sebe...
U ovom slucaju svako ima svoju istinu... :D;)

Dijenek;bt115526:
Rekoh ti da zena ponekad moze da mi bude gospodar...:cmok:

A tacno je da on zna o cemu prica...
Ali za sebe...
U ovom slucaju svako ima svoju istinu... :D;)

... dobro de ... ja sam za svet bez gospodara ... dakle : Vive la liberté! ....a i bez diskriminacije ( polne i bilokakve ) , i to bez omalovaživanja ( miroljubivih i nejakih )... dakle , mir svekoliki .... ....da se vratimo na početak... ti napisa stihove , a ja sklepah komentar - koji citiram doslovno:

"...lepi stihovi ali napogrešnoj naučnoj osnovi --štobi rekao Zaobilazni Arčibald ...
...naime , mi žene lovimo mirisom , izgledom i rečima...
...žene nas love izgledom, osmehom i mirisom ...
----stvari tako nekako stoje, kažu upućeni.... još nešto u poverenju : žene su zbog svega savršeni slušaoci --žene koje love rečima , oipasne su ...nepodnošljivi gospodari..."

..dakle , ja sam osporio tvoju tvrdnju u stihovima ; i utvrdio pogrešnost
na kojoj se oni zasnivaju...i ovde nije pitanje dali su meni žene gospodari ili ti njima , ovde je pitanje čija je teza logična i istinita ..svo vreme si upozoravan i opominjan od gospe ( koja će da presudi ) ...dakle , čija je postavka tačna i prihvatljiva , pitanje je sad ... koji pol kako i čime lovi ... vodi računa , Donžuanovo moćno oružje je moć govora ( a ne atletsko telo ) ... moć govora potrebuje intiligenciju i obrazovanje ...ovo dvoje je moć koja obezbeđuje opstanak ( znanje i intiligencija ) ..... žene su pred evolucijom odgovorne za opstanak svog potomstva , a samim tim i vrste ... one moraju da najbolje genetsko nasleđe obezbede potomstvu ( zato pažljivo i revnosno slušaju -procenjuju i ocenjuju ; upitanju je potomstvo ) ... dakle , muškarac koji ćiti svo vreme pored žene i traži da ona priča, ili je atleta ili legionar -- treće nema , on ne može ni sebe da vodi a kamoli ženu koja je odgovorna pred evolucijom... dakle o tome je reč ...pa izvolte !:bye::bye::bye:

Svet bez gospodara ne postoji.
A sto se tice naucnog osporavanja tvrdnje...
Ne verujem ja previse nauci...
Nauka je cesto moda...

A i o evoluciji bi se dalo ragovarati...
Samo, ja nisam zainteresovan...

Problem je u tome sto ti mislis da samo ona prica, a da muskarac cuti...

A ni kao pesnik nisam obavezan da pevam samo o naucnim istinama vec prosto da pokusam da dam neki izraz svoje licnosti...

Dijenek;bt115537:
Svet bez gospodara ne postoji.
A sto se tice naucnog osporavanja tvrdnje...
Ne verujem ja previse nauci...
Nauka je cesto moda...

A i o evoluciji bi se dalo ragovarati...
Samo, ja nisam zainteresovan...

Problem je u tome sto ti mislis da samo ona prica, a da muskarac cuti...

A ni kao pesnik nisam obavezan da pevam samo o naucnim istinama vec prosto da pokusam da dam neki izraz svoje licnosti...

..ma stihovi su :ok:..ja sam to onako reagovao , tek da polemišemo ... mada naučna istina je dala veći dobrinos čovečanstvu nego pesnička ... a ono svet nebi bio lep bez pesme ...:bye::bye::bye:

123loncar;bt115538:
..ma stihovi su :ok:..ja sam to onako reagovao , tek da polemišemo ... mada naučna istina je dala veći dobrinos čovečanstvu nego pesnička ... a ono svet nebi bio lep bez pesme ...:bye::bye::bye:

Da...
Mnoge naucne istine su omogucile svetu da se bolje i efikasnije ubija, na primer...

No, to nisam cuo ni za jednu pesmu iako su neke, priznajem, dovele do pojedinacnih umiranja....

Rekoh vec, nauka je moda...
Da dodam jos, nauka je i politika...
Retko kad samo nauka...
A ja ne znam sta je gore...

Back