.........................

... ako je ovo pesnički izraz kao rad , onda je odličan - meni prihvatljiv , mislim da možeš da pronađeš neke prihvatljivije pojmove od onih Milerovskih , ma koliko si star , nisi najstarili na planeti ( mislim , nije svamudrost u tebi do banalnosti i vulgarnosti - iako život prečesto kod nas je totalno vulgaran ) i bićeš podosta čitan i tražen.
:klap::klap::klap::hvala:
... ako je pesnički izraz i stanje kojim si zaposednut , beži od toga glavom bez obzira -- baš kaošto reče u naslovu , zlo je to koje ti duva zavrat .
Kako pobeći od njega , jednostavno se okreneš i pogledaš ga u oči , upoznaš ga ( videćeš to je tvoj strah od života , to su tvoje sumnje u samoga sebe , to je rvoja sujeta i ego , toje tvoja zavist prouzrokovana upoređivanjem --- to je ipak tvoje stanje duha ; onda lepo se raspravite i reci im da hoćeš da živiš bez njih i bez njihovog komandovanja i da ih zbogtoga ostavljaš jer ti netrebaju ) --- e zašto sam ovo nazvao begom ( a tražim da staneš upoznaš sile nepobedive da bi ih pobedio ) , zato što jednostavno vidiš da takav život nevredi i skončava , a ti onda iskoči iz njega u neki drugi, jer ovaj s demonima je gotov ; nema šta više da se živi u pesimističkom životu ; uskoči u drugi , bez demona sa više osmeha i bezbrižnosti - toplina dolazi sama . Probaj , ne posustaj ! Konačno život se sastoji od padanja i dizanja --- da vidiš samo moja kolena , sva su u ožiljcima ; padam i ustajem sa osmehom - a moje demone predao sam ovima što učiniše ovakvim svet -------- idemo dalje prijatelju .:super::ok::super:

joca frljoka;bt108705:
Таласи,таласи;
вода на срећу није слана
не знам да пливам
- вода носи ме сама...
3агрцнут,једва испљунем с водом:
"оде нам гума!" и потонем до колена
у муљ,у блато,бато.
- Гле,Јоцика...oдкуд ти ту?
-гледа ме сом с неверицом.
- Глллббб..-кажем му ја,
велики мехур лагано крете
ка површини..
понових.."Глллббб","Глллббб","Глллббб",
још 3х у мутној тишини...

Ha,ha,ha...
Ljubi te Lejla tako divno blesavog,Jocikaaaa bweeee...!

Poslednja izmena:
images

Hej prijatelju, ima josh ljudi na ovoj ludoj planeti...ima na s dosta koji probamo da zivimo po hiljaditom modelu...mozda sada ubodemo bas nas nacin ...idemo dalje...pronaci barem nesto smesno u svemu i nasmejati se svojem uspehu... ..to je pobeda starog..olinjalog nacina..

Laku noc duso draga..zivot jeste vredan..samo ako ga delimo sa nekim..
nije tesko, pokusaj..ne mora uz prve da uspe...jaka fora...pa sta ako se i spotaknemo...naucicemo na ritam da nekada i preskocimo neprijatnost..ili da zastanemo kod neke lepote :)

Back