......................

Па, сад... Не знам те да бих могла да оценим...
Треба да знаш да ништа од тога нема много људи, али исто тако немају дар за писање, а ти га имаш ;)

Не треба ништа да те убија у појам...

Pa nemaš šta da me ocenjuješ, nemam čelično srce, nisam lovaroš i ne mogu da na'ranim svojom ljubavlju Vaseljenu. :)

Mnogo toga me ubija u pojam. Imao sam ovde na forumu staru listu stvari koje mrzim - to je ujedno prva tema koju sam otvorio, pa ošacuj, možda se pronadješ u nekim stavkama. Kačiću je i ovde, čisto da vidim kako će ljudi reagovati.

Inače - ime teme je "Stvari koje istinski... mrzimo".

Pare pare pare
volim samo pare
mojoj duši napaćenoj samo pare fale
pare pare pare
voolim kad me kvare
nove ili stare važno da su pare

Jao Fiamma kako sam se palio na modelsice u tom spotu kad sam bio nackli, užas... takva zapremina sisa i bikinija za mene je bila pravi strujni udar

Ma ne, nego je to najjača tema na forumu, pa zato. Pre toga, sve je bilo huk vetra koji pomera lišće. Onda sam došao ja i oduvao celo naselje.

Nisi? Super, znači normalna si, ne moram da strahujem da ćete me ti i Lelemud jednoga dana seckati kao laboratorijskog žapca!

The_Philosopher;bt108348:
Nisi? Super, znači normalna si, ne moram da strahujem da ćete me ti i Lelemud jednoga dana seckati kao laboratorijskog žapca!
Какве везе имам ја са Лелемудом? :dontunderstand:
Зар ти делујем тако опасна...?

Иначе, колико је људи након твоје листе прошло да су изашли као нормални? Али, искрено, молићу! ;)

Back