......................... ............

"Ne veruj u prijateljstva. To je zatupljivanje. Bukovski je to najbolje znao."

"A koliko ti imaš drugova?", pitala je.

"Dovoljno da svakog dana poželim da se odselim na pusto ostrvo i tamo živim u srećnoj zajednici sa majmunima, kokosima i morskom vodom."

Izdojila sam deo koji mi se posebno dopao,možda i zbog ličnog trenutnog raspoloženja i ambivalentnih razmišljanja pro et contra.

Da li će ovaj ili onaj....kako će i zašto....kuda i gde ...pitat ću te nešto- pišeš li ti zbog sebe ili zbog drugih ?
Ako je pisanje ventil kojim se braniš od prenapučenosti sopstvene duše,onda piši onako kako osećaš i ne
očekuj da te iko razumije.....nije to srpsko -engleski rečnik,ili priručnik za učenje stranih jezika,pa se mora
znati značenje svakoj reči i dobro prelomiti jezik na vrhu usana kad se izgovara The .
:ok: ;)

Ljudi su čitali, osećali. Čak i oni koji su pljuvali priznavali su da tu ipak postoji "nešto stvarno".:ok:

Nisam procitala sve price ali ovo sto jesam govori o tvojoj specificnosti posebno u stilu pisanja a i izboru tema...:) Stil mi se dopada a teme biras sam. Sto rece Rev, ti pises zbog sebe i za sebe a kome se dopada on ce citati i pratiti sve sto napises. Samo napred, nesto novo je uvek dobro doslo. Ne treba se mnogo osvrtati na kritike...vazno je da to nekog pokrene u bilo kom smeru...;):klap:i da ljudi ne ostanu ravnodusni..:ok::klap: Dobro je imati ambicije za izdavanjem knjige...velika zelja je vec pola obavljenog posla...:klap:

Back