......................... .......

Свиђа ми се :ok:
Је ли ова по истинитом догађају?

Код твојих прича је најзанимљивије то што се никако не може наслутити крај...
Било неких делова који су ме насмејали, а онда ме одједном крај растужи :(

Naravno da nije, priča deluje nerealno, meni kad bi neko pričao da mu se ovo desilo ne da mu ne bih poverovao, nego... jedino je ovo sa pisanjem pesama po telu istina, i udaranjem smajlija, ali to nije ni bitno. Mada je i to u skroz drugoj formi.

Da, volim da bacakam osećaje čitaoca kroz tekst. :)

Divna prica...prosto ne mogu da ne komentarisem,mada sam se malo razocarala sto se bojis da ce zvucati pateticno...izrazavanje osjecanja,patetika,hmm...
The_Philosopher
Naravno da nije, priča deluje nerealno, meni kad bi neko pričao da mu se ovo desilo ne da mu ne bih poverovao, nego... jedino je ovo sa pisanjem pesama po telu istina, i udaranjem smajlija, ali to nije ni bitno. Mada je i to u skroz drugoj formi.

Pa i ne deluje nerealno...ja sam bas pomislila da je iz tvog vlastitog iskustva....
Predivna je i ostavlja bez daha sama cinjenica da mozes da napises nesto ovako divno pa i ako nije vlastito iskustvo....
To samo govori o tebi...o jednoj drugoj strani tebe kao licnosti
Meni se izrazito svidela :cmok2:

Hvala. :) Osećam se strašno glupo dok na ovoj temi stavljam veseli smajli, zbog teksta :)

Ne znam, možda i nije toliko nerealno... ali da mi se to desilo, moguće da bih zaplakao. Vrlo moguće, jer mi je malo falilo da počnem (ne zaje.bavam se) kad sam u glavi zamislio poslednju scenu, taj prvi stih od kog priča počinje i na kom se završava. Žešće sam se uživeo, a i fina je priča. Bitno da je ideja tu, a na realizaciji mora još da se poradi, normalno. Imam tek 19 godina. :)

Kako bi Kurt Kobejn rekao - "plačljiva duša, riba čoveče!" :)

Pozdrav

Back