.....

• Začetnik teme Začetnik teme zxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Istina, ali mashtano uglavnom nije ispoljeno, ako nije podrpeto nechem.
A to neshto svi misle da znaju shta je. Uvereni su da nec'e izgubiti, ili kad tad tek tako bez truda, probuditi.

Mislim da to vazi za sve, bilo mushko ili zzensko. Direktor ili obichan radnik za strojem koji se podrzzava zadatim upustvima.

bud@;bt71162:
Istina, ali mashtano uglavnom nije ispoljeno, ako nije podrpeto nechem.
A to neshto svi misle da znaju shta je. Uvereni su da nec'e izgubiti, ili kad tad tek tako bez truda, probuditi.

Mislim da to vazi za sve, bilo mushko ili zzensko. Direktor ili obichan radnik za strojem koji se podrzzava zadatim upustvima.
I maštano se ispolji u pesmama naprimer.Video si Tigrovu pesmu juče šta napravi.Još će da se realizuje stvarno.A i tvoje pesme imaju svoju publiku.Ko zna šta sve može da se desi.Čudni su putevi Gospodnji.Poz.

zeljena;bt71167:
Pa evo imam ideju da krstarica pokloni svojim najvernijim blogerima put na Havaje...:)
Tigar je već bio juče,Lelavi isto,neko je pronašao hotel Havaje pa nije isključeno da će tamo da se zadovolji.A ti ostani da sačekaš trešnje.Ja ih imam pet stabala a tri su one doktorke pa ću da te snabdevam ako treba.Kad si već pogodjena.A krstarica neka radi što i dosad;neka nam ukršta puteve.Poz.

zxy;bt71169:
Tigar je već bio juče,Lelavi isto,neko je pronašao hotel Havaje pa nije isključeno da će tamo da se zadovolji.A ti ostani da sačekaš trešnje.Ja ih imam pet stabala a tri su one doktorke pa ću da te snabdevam ako treba.Kad si već pogodjena.A krstarica neka radi što i dosad;neka nam ukršta puteve.Poz.
:zag:

Back