82, 75, 74-najjace linije

Volite li da se vozite busom

• MRZIM

• OBOZAVAM

• Zavisi kolko pive popijem tog dana

• NE SMARAJ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Džabi vozio sam se tom linijom dvadeset i nešto godina i mogu ti reći svaki put kad idem za Surčin
osetim parfeme Obora od svinja i ostalih domaćih životinja..Tamo ljudi kao da se ne peru..
Uostalom godinu i po dana smo jurili za 610 i 602 a dobili 72...

i nije, za studente je to jos uvek jedini prevoz, a sto se nocnog tice, oni su za izbegavati, bar je tako bilo pre par godina kada sam dosla u bg, a od tada ih nisam ni pokusavala koristiti.
511 je dosta fina linija, ako nista, ono bar imaju one gotivne japance...

dzabi:
i nije, za studente je to jos uvek jedini prevoz, a sto se nocnog tice, oni su za izbegavati, bar je tako bilo pre par godina kada sam dosla u bg,
aha... sad je specijalno iskustvo voziti se notjnim - platish pare!!! i ondak si ko gospodin chovek... a i idu cheshtje...
a linija 74-ljudi moji to nije normalno... tri puta sam se vozila i svaki put me je odvezla drugim putem... na kraju sam pochela da proveravam u koji bus ulazim [istripujem se od 74 da je 27, pa udjem ko kreten]
a kazu da je 56 veoma zanimljiva linija... ja i nemam bash priliku da se vozim... ima neko neka iskustva?

Psihologue:
Džabi vozio sam se tom linijom dvadeset i nešto godina i mogu ti reći svaki put kad idem za Surčin
osetim parfeme Obora od svinja i ostalih domaćih životinja..Tamo ljudi kao da se ne peru..
Uostalom godinu i po dana smo jurili za 610 i 602 a dobili 72...

e, a desilo mi se jednom u 601 da je usao neki cikica sa kutijom od 30 (kako je on rekao) malih pilica. mislim, nemam ja nista protiv pilica, ali da se voze u busu, nije red....:-?

@bigsister
Ja 56 skoro svakog dana. Ali nije nesto posebno. Znas, ono, fina linija, uglavnom noviji busevi, samo jedna krntija, pa i ta je ok. Nema izazova. Znas kud te vozi, nagura se puno ljudi na pocetnoj stanici tako da ti bolje da udjes u Sarajevskoj...i taaaako.... Ali je bila fora jednom kad su skroz promenili kretanje, nisam mogla da nadjem stanicu, vrtela se po gradu sat vremena. prava odiseja ;)

strava, a tek kad alasi pocnu da se vozikaju u 610-ki sa sveze upecanom ribom, ma bre, pravom ribom, sve sa save ili dunava. a ja se spremila, istusirala i sve to, a kad dodjem do grada, kao da sam upravo izasla iz ribarnice. i onda treba neke frajere da muvam i to. coooovece!!!!

Back