.!.

gost 371695

Elita
Poruka
19.917
Žena ima poslednju reč u svakoj svađi. Bilo šta što muškarac kaže posle toga, početak je nove svađe.

Zašto su žene nerazumne? Zašto žene iskorištavaju mušku dobru volju na sve načine, pa i sexualno? Jel se i vama tako čini?Ono kad vas boli glava, a ona napadne, a vi šta možete nego da joj učinite, msm da ne bi bilo svadje.

Žena ima poslednju reč u svakoj svađi. Bilo šta što muškarac kaže posle toga, početak je nove svađe.

Zašto su žene nerazumne? Zašto žene iskorištavaju mušku dobru volju na sve načine, pa i sexualno? Jel se i vama tako čini?Ono kad vas boli glava, a ona napadne, a vi šta možete nego da joj učinite, msm da ne bi bilo svadje.

Davno je bilo bolje kad je zena cutala...

Jel da? Samo da ćuti i radi šta joj ti kažeš?

Ne ne...
Treba takodje i muskarac da cuti...Mislim danas ljudi pricaju neke gluposti,a te gluposti razumeju samo pametni ljudi (kao ja),tako bolje da cute...Glupi ljudi nisu svesni da su glupi...

A inace medjusobno se iskoriscavaju...
Zena iskoristi muza zbog para a muz zenu zbog seksa,ili obrnuto ...

'Legenda' je covek koji smisli bolju stvar od seksa,a ima dosta bolji stvari od seksa...
Kakav Buba Coreli i Jala...Alija Cosic i Filip Visnjic trebaju da budu mladima idoli...

Opusti se, Davide. Ako ti iskorišćavaš žene samo za seks, a one tebe samo zbog novca, ne mora da znači da svi tako rade. A i da znaš da glupi ljudi obično nisu svesni da su glupi, oni misle da su mnogo pametni i da sve znaju najbolje. A takođe, vole da često kažu da su pametni, valjda tako lakše ubede i sebe u to. Mislim, otprilike samo sebe, jer je drugim ljudima jasno "koliko je sati"... :aha:

Ako je ta njena poslednja reč lepa, onda neka bude njena zadnja.

A i da znaš da glupi ljudi obično nisu svesni da su glupi, oni misle da su mnogo pametni i da sve znaju najbolje. A takođe, vole da često kažu da su pametni, valjda tako lakše ubede i sebe u to. Mislim, otprilike samo sebe, jer je drugim ljudima jasno "koliko je sati"... :aha:

ispade da sam glupa, mislim prva recenica :confused:

- - - - - - - - - -

pa kad im se moze, ti mozes samo da je prebijesh... mada jel ti se s muskarcima to bas nikad ne desava

Zato sto se decaci igraju automobilcicima kamionima avionima a devojcice lutkama, dakle osobama.
Tako je i u zivotu, muškarci se bave mehanizacijom i industrijom, a zene se bave medjuljudskim odnosima:malav:

Opusti se, Davide. Ako ti iskorišćavaš žene samo za seks, a one tebe samo zbog novca, ne mora da znači da svi tako rade. A i da znaš da glupi ljudi obično nisu svesni da su glupi, oni misle da su mnogo pametni i da sve znaju najbolje. A takođe, vole da često kažu da su pametni, valjda tako lakše ubede i sebe u to. Mislim, otprilike samo sebe, jer je drugim ljudima jasno "koliko je sati"... :aha:

Ima dobrih zena i muskaraca ali malo (uvek postoje izuzeci)...
Ne mozes reci da su svi dobri,vidis sta se desava...
Mi svi za sebe kazemo da smo dobri jer tako zelimo,mozda sam ja najgori...
A to sto hoces da kazes da sam glup to je sasvim u redu.
Mozda ja mislim gore stvari o tebi...Ali samo mislim.

Pametni mogu da biraju, da budu i pametni i glupi, kako im više odgovara. Glupi nemaju izbora.

Zato sto se decaci igraju automobilcicima kamionima avionima a devojcice lutkama, dakle osobama.
Tako je i u zivotu, muškarci se bave mehanizacijom i industrijom, a zene se bave medjuljudskim odnosima:malav:

Haha kako genijalno poredjenje:D

- - - - - - - - - -

Ne ne...
Treba takodje i muskarac da cuti...Mislim danas ljudi pricaju neke gluposti,a te gluposti razumeju samo pametni ljudi (kao ja),tako bolje da cute...Glupi ljudi nisu svesni da su glupi...

A inace medjusobno se iskoriscavaju...
Zena iskoristi muza zbog para a muz zenu zbog seksa,ili obrnuto ...

'Legenda' je covek koji smisli bolju stvar od seksa,a ima dosta bolji stvari od seksa...
Kakav Buba Coreli i Jala...Alija Cosic i Filip Visnjic trebaju da budu mladima idoli...

Ja koliko sam mogla da zakljucim na osnovu svih stvari koje sam procitala a koje si ti napisao,tebe je naka zena opasno zajebala kad mislis da muskarci gledaju samo sex a zene samo pare i obrnuto,dobro slazem se to preovladava ali uvek ima izuzetaka a ti pricas ko da je ceo svet takav

A sto kazes da su svi glupi ljudi glupi? Ima i onih medju glupima koji su pametni, sto generalizujes?

Back