....

Na šta se tačno misli pod tim "nisu ni za sebe ni za druge"? :think:
Jel sam lepo rekla da me opalilo sunce, ništa danas ne kontam.... :aha:

da li ljudi koji nisu ni za sebe ni za druge treba da ostanu sami?
mislim i to je ziv covek..

U starosti niko ne bi trebalo da ostane sam.
U mladosti je u vecini slucajeva bolje biti sam.
A cuvati nekog u mladosti samo da bi ga imao za starost je situacija koja se jako cesto iskomplikuje pa na kraju bar jedan ostane sam.

Imala sam baš fino mišljenje o tebi. Sad više nisam sigurna.
Hvala, u svakom slučaju.

I treba da imaš lepo mišljenje o meni, ja jesam fin.

Šta je tu loše što ti želim dobar sex sa mužem?
+ naučno je dokazano da sex pomaže u olakšanju simptoma gomile bolesti.

Što se tiče korišćene terminologije, to je bilo nužno da bi se potvrdila verodostojnost narodne poslovice. Ti si mogla napisati da te je sunce zveknulo, ili smorilo, ili tako nešto, ali si izjavila da te je sunce opalilo. I sad ja kriv što si ti perverzna? Mslm stvaaarno. :kez:

Sta fali kad si sam? Sam svoj sef.
Bitno je da imas decu.
Ako nemas partnera,mislim svako moze da nadje nekog/neku ali ljudi su takvi zene traze nekog super heroja a muskarci traze zenu koja ce se ponasati kao majka a u krevetu ko *****...
Onda bolje da ti ljudi ne ulaze u brakove,uvek ce ocekivati nesto vise od partnera i uglavnom ce biti nesrecni.
Ali danas zena moze da ide u banku sperme,takodje muskarac moze da usvoji dete.
Jer ljudi misle da je brak bajka ali nije za svakoga...Treba probati da zivite sa tom osobom zajedno pa onda vidis kako ces...
A svoje seksualne nagone treba usmeriti na nesto drugo.
Ja kad sam se jedno vreme bavio ekstremnim sportovima tek sam svatio da ima nesto bolje od seksa.
A mogu zamisliti kakav je adrenalin kad odes u rat...

A inace u zivotu je nekad bolje biti sam nego se druziti i uci u brak sa svakim...

I treba da imaš lepo mišljenje o meni, ja jesam fin.

Šta je tu loše što ti želim dobar sex sa mužem?
+ naučno je dokazano da sex pomaže u olakšanju simptoma gomile bolesti.

Što se tiče korišćene terminologije, to je bilo nužno da bi se potvrdila verodostojnost narodne poslovice. Ti si mogla napisati da te je sunce zveknulo, ili smorilo, ili tako nešto, ali si izjavila da te je sunce opalilo. I sad ja kriv što si ti perverzna? Mslm stvaaarno. :kez:

Saks leci neke bolesti najveca glupost koju sam cuo.Prije ces dobiti bolest..
Mozda nekome prestane glavobolja ili ne bude vise depresivan posle seksa.Ali to se desava ljudima koji su navkli na seks pa posle prestane,jer njihov je mozak to trazio mislim sto bi imali seks ako imaju neke bolove ili depresiju,zato sto je mozak naviko na seks.
Ali ne treba slusati mozak svaki put.
Covek koji je probao kokain njemu mozak trazi i znaci to je dobro?
Isti je slucaj sa cokoladom i cigarama...

Majk Tajson nije imao seks 5 godina,fizicki se moze reci da je bio jos jaci ali sumljam da je mentalno oslabio.

Poslednja izmena od moderatora:

Šta fali biti sam? Zašto bi samoća morala biti problem? Ili tragedija? :eek:

I samoća je za ljude, pogotovo ako je to njihov izbor. Uostalom, bolje biti sam nego s budalama, kojih je nažalost danas pun svet. Nije problem ni starost. Šta će ti deca za koju se brineš ceo život a kad ostariš ebe se njima za tebe. Nemaju vremena. Rade. More mrš i takva deca. Zato dok ide ide, živiš sam a kad primetiš da trokiraš i da trebaš pomoć lepo rasprodaš sve što imaš i odeš u dom.
Ako nemaš ništa, ako si sve u životu rašćerdo, lepo se ubiješ. Bolje i mrtav nego s budalama. :cool:

I samoća je za ljude, pogotovo ako je to njihov izbor. Uostalom, bolje biti sam nego s budalama, kojih je nažalost danas pun svet. Nije problem ni starost. Šta će ti deca za koju se brineš ceo život a kad ostariš ebe se njima za tebe. Nemaju vremena. Rade. More mrš i takva deca. Zato dok ide ide, živiš sam a kad primetiš da trokiraš i da trebaš pomoć lepo rasprodaš sve što imaš i odeš u dom.
Ako nemaš ništa, ako si sve u životu rašćerdo, lepo se ubiješ. Bolje i mrtav nego s budalama. :cool:

Slazem se.
Inace pametni ljudi vole samocu i imaju uzak krug prijatelja.
Deca odu,koja danas deca gledaju roditelje?
Svi jure za uspehom isto ko mi kad smo bili mladji...

A to za ubijanje je gotivna stvar.
Dobijes neku tezu bolest uzmes pistolj roknes u glavu i bez patnje.

Zamisli situaciju u kuci si ono -10 hladno imas grijalicu koju ako upalis mozda te udari struja zato sto je pokvarena.
Ako ne upalis grijalicu pickaa si i jos se patis po hladnoci.
Probas da upalis grialicu ako radi odlicno,ako te udari struja ipak si pogino ali ko covek.
Ljudi ce pricati teo da upali grijalicu da se ugrije i pogino.
A ovako si pickaa koja se smrzla.

Sta fali kad si sam? Sam svoj sef.
Bitno je da imas decu.
Ako nemas partnera,mislim svako moze da nadje nekog/neku ali ljudi su takvi zene traze nekog super heroja a muskarci traze zenu koja ce se ponasati kao majka a u krevetu ko *****...
Onda bolje da ti ljudi ne ulaze u brakove,uvek ce ocekivati nesto vise od partnera i uglavnom ce biti nesrecni.
Ali danas zena moze da ide u banku sperme,takodje muskarac moze da usvoji dete.
Jer ljudi misle da je brak bajka ali nije za svakoga...Treba probati da zivite sa tom osobom zajedno pa onda vidis kako ces...
A svoje seksualne nagone treba usmeriti na nesto drugo.
Ja kad sam se jedno vreme bavio ekstremnim sportovima tek sam svatio da ima nesto bolje od seksa.
A mogu zamisliti kakav je adrenalin kad odes u rat...

A inace u zivotu je nekad bolje biti sam nego se druziti i uci u brak sa svakim...

prijatno sam iznenadjena ovim odgovorom

- - - - - - - - - -

ne radjas decu da te opsluzuju, normalno da ce da imaju svoj zivot, rodis ih zato sto zelis

- - - - - - - - - -

samoubistvo je jedna od vecih debilana

Back