86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
То свакако. Али се не може називати дететом у објашњавању, као ВучићBogi,dok god imaš roditelje ti si dijete. Zar se to prestaje biti s godinama?

Нападају дете!
А дете му има 24 године и 100 кг.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То свакако. Али се не може називати дететом у објашњавању, као ВучићBogi,dok god imaš roditelje ti si dijete. Zar se to prestaje biti s godinama?
Mora da ga brani,njegov je. Za njega je dijete.То свакако. Али се не може називати дететом у објашњавању, као Вучић
Нападају дете!
А дете му има 24 године и 100 кг.
Става сам да је то наш посао, родитеља, а не школе, војске, друштва, медија. Дете треба васпитано и доведено у ред да крене већ у вртић, кућа је пресудна.Sve bi to Vojska dobrim delom dovela u red!Ko neće, ne mora celu god. Dovoljno je i šest meseci, ali sa "gustim rasporedom"!![]()
Cim dete krene u vrtic sa 3-4 vise nije nase dete i ne mozes da mu pridjes blam ga drustva,umesto da se nastavi da lici na roditelje, oni se bore protiv svih demona okoline
Става сам да је то наш посао, родитеља, а не школе, војске, друштва, медија. Дете треба васпитано и доведено у ред да крене већ у вртић, кућа је пресудна.
Али да сам за војску из неких других разлога- јесам.
Moje oci i poznanici,svi
Pa to je ništa. Ako nisi koristio ili posluživao m53, ništa ne znaš.taj koji nije znao pre vojske sam da napravi da jede i da namesti krevet nece ga ni vojska nauciti.
A sto se tice da se obuci da "brani majku Srbiju" ... takvi su se na AK-75 tj po naski M-70 pri rasklapanju, ciscenju, sastavljanju naustipali prstica
Sta pojedine majke upropaste sto se tice "decaka" nema te vojske, mosad-a, legije stranaca da od njih napravi muskarce.
znam pojedine takve primerke ... sramota za ljudski rod, ne samo za muski![]()
Pa to je ništa. Ako nisi koristio ili posluživao m53, ništa ne znaš.
Znam lika koji i dan danas pije vodu iz crevaJedino ne razumem to za vodu iz vodovoda, ako je za piće, onda može da se pije.
vatrogasac jednom uvek vatrogasacZnam lika koji i dan danas pije vodu iz creva![]()