8 stvari koje su roditelji ’80-ih dopuštali deci, a danas su nezamislive

То свакако. Али се не може називати дететом у објашњавању, као Вучић :lol:
Нападају дете!
А дете му има 24 године и 100 кг.
Mora da ga brani,njegov je. Za njega je dijete.
Kad pričam s nekim o djeci kažem imena,ali bih i ja ko Vučić branila svoje pa da je najgore.
Vjerovatno je tako mislio malo na emocije udariti ljude.

Sve bi to Vojska dobrim delom dovela u red!Ko neće, ne mora celu god. Dovoljno je i šest meseci, ali sa "gustim rasporedom"! 😁
Става сам да је то наш посао, родитеља, а не школе, војске, друштва, медија. Дете треба васпитано и доведено у ред да крене већ у вртић, кућа је пресудна.
Али да сам за војску из неких других разлога- јесам.

Става сам да је то наш посао, родитеља, а не школе, војске, друштва, медија. Дете треба васпитано и доведено у ред да крене већ у вртић, кућа је пресудна.
Али да сам за војску из неких других разлога- јесам.

taj koji nije znao pre vojske sam da napravi da jede i da namesti krevet nece ga ni vojska nauciti.
A sto se tice da se obuci da "brani majku Srbiju" ... takvi su se na AK-75 tj po naski M-70 pri rasklapanju, ciscenju, sastavljanju naustipali prstica :lol:

Sta pojedine majke upropaste sto se tice "decaka" nema te vojske, mosad-a, legije stranaca da od njih napravi muskarce.

znam pojedine takve primerke ... sramota za ljudski rod, ne samo za muski :(

taj koji nije znao pre vojske sam da napravi da jede i da namesti krevet nece ga ni vojska nauciti.
A sto se tice da se obuci da "brani majku Srbiju" ... takvi su se na AK-75 tj po naski M-70 pri rasklapanju, ciscenju, sastavljanju naustipali prstica :lol:

Sta pojedine majke upropaste sto se tice "decaka" nema te vojske, mosad-a, legije stranaca da od njih napravi muskarce.

znam pojedine takve primerke ... sramota za ljudski rod, ne samo za muski :(
Pa to je ništa. Ako nisi koristio ili posluživao m53, ništa ne znaš.

Back