8 strogih pravila koje Elon Musk tera svoje zaposlene da se pridržavaju

u stavri istrazivanja pokazuju da je rad od kuce efikasniji i produktivniji nego na poslu.
ljudi cak i vise rade nergo sto bi radili u kancelariji kad bi pobegli cim "zvoni".
neka idealna kombinacija je 2 do 3 dana u firmi, dva do tri dana od kuce jer se slazem da se neke stvari trebaju odigravati face to face ali onda dolazimo u koliziju njegovog drugog zahteva a to je da se sto manje sastanci.

Ja vec 6 godina radim 100% od kuce, nesto za firmu, nesto za sebe.

I ne bih menjao ovo ni za sta. Efikasniji sam mnogo nego dok sam radio full office, ili pola remote pola office.

Da ne pominjem koliko vise vremena imam za sebe i porodicu :)

Pa da li si ti svesna da se u ejdnoj takvoj fašističkoj atmosferi može poludeti. Mora da postoji neki red i radna etika i dispilina, ali tolika strogoća je bolesna po meni. Vi što radite po državnim institucijama nemate pojma da na jedan mig zaposleni može dobiti otkaz. Nisi uopšte svesna koji su to stresovi za ljudski organizam.
Naprotiv, njegova pravila su veoma labava, ohrabruje da misliš svojom glavom i da se ne plašiš šta će šef da misli ili ti kaže.

Ja vec 6 godina radim 100% od kuce, nesto za firmu, nesto za sebe.

I ne bih menjao ovo ni za sta. Efikasniji sam mnogo nego dok sam radio full office, ili pola remote pola office.

Da ne pominjem koliko vise vremena imam za sebe i porodicu :)
Nema šanse, ko zna šta ti radiš tamo, neku najobičniju statistiku preko neta pa možeš tako. Ozbiljne stvari se mogu samo raditi samo u timskoj atmosferi. Jedan gura drugog, svi ponešto predlažu, svašta nekome pada na pamet. Izmena teksta ili fonta ili neka statistika jedne utakmice jednom dnevno, to može svako da radi.

Nema šanse, ko zna šta ti radiš tamo, neku najobičniju statistiku preko neta pa možeš tako. Ozbiljne stvari se mogu samo raditi samo u timskoj atmosferi. Jedan gura drugog, svi ponešto predlažu, svašta nekome pada na pamet. Izmena teksta ili fonta ili neka statistika jedne utakmice jednom dnevno, to može svako da radi.

Vidi se da apsolutno nemas pojma o IT struci i organizaciji posla :)

Jel ti mislis da tim ne moze da funkcionise remote?

Pa evo, kompanija vredna 20 milijardi USD, za koju radim poslednjih 6 godina, i u kojoj 80% developera radi full remote, je tu da te demantuje 😁😎

Vidi se da apsolutno nemas pojma o IT struci i organizaciji posla :)

Jel ti mislis da tim ne moze da funkcionise remote?

Pa evo, kompanija vredna 20 milijardi USD, za koju radim poslednjih 6 godina, i u kojoj 80% developera radi full remote, je tu da te demantuje 😁😎
Pričao sam sa jednim IT testerom radi po sat vremena od kuće za platu oko 1500 evra. To nije posao.

Moj sat je 80 evra plus PDV 😎
Precenjeno je to, videćeš, molićeš za posao kao i svi što rade u svetu. Strpi se malo, baš sam pre neki dan čuo da IT kompanije smanjuju broj zaposlenih.

Ide slabo gazdi preko bare koji štanca dolare izgleda i daje vama da mu kreirate virtuelnu stvarnost kakvu on očekuje. Od realnosti se ne može pobeći.

Precenjeno je to, videćeš, molićeš za posao kao i svi što rade u svetu. Strpi se malo, baš sam pre neki dan čuo da IT kompanije smanjuju broj zaposlenih.

Ide slabo gazdi preko bare koji štanca dolare izgleda i daje vama da mu kreirate virtuelnu stvarnost kakvu on očekuje. Od realnosti se ne može pobeći.

Jos jednom - vidi se da apsolutno nemas pojma o IT industriji :)
Glupo je pricati o necemu o cemu apsolutno pojma nemas 😎

Pa da li si ti svesna da se u ejdnoj takvoj fašističkoj atmosferi može poludeti. Mora da postoji neki red i radna etika i dispilina, ali tolika strogoća je bolesna po meni. Vi što radite po državnim institucijama nemate pojma da na jedan mig zaposleni može dobiti otkaz. Nisi uopšte svesna koji su to stresovi za ljudski organizam.
Ja ne znam da li si ti uopšte pročitao uslove , deluje ko da nisi.

Back