Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Već sam kupila. Saksijsko cveće, polučizme, hajlajter i glitere.Razmisljam sta da si kupim za dan zena? U pravilu bolje pare na sebe potrositi, nego na njih. Sta cete vi sebi kupiti?
Ima ih frend. Za italo svira ko kanta. To je za novu muziku.
nista bez osmice
Samo za novu muziku punu loudnessa. A ja ta cetiri usemplovana takta ne mogu slusati duze id pola sata i budem psihicki umoran kao nakon 9 sati voznje. Losa kopija bez maste, muzika najbolje opisuje stanje duha ljudi. Zato i zvuci isto kakvi su danas ljudinista bez osmice)
Dva kuhana jajaЈа ћу себи да купим две крофне.
evo ih parkirane kod menenista bez osmice)
Čitam i ne kontam..prvo mislim žensko je pa hajde u redu je i sama sebe počastiti. Onda shvatim ma ne muško je al kojim povodom da za dan koji je namjenjen ženama , muškarac časti sebe?Razmisljam sta da si kupim za dan zena? U pravilu bolje pare na sebe potrositi, nego na njih. Sta cete vi sebi kupiti?
soba mu je kanta, objašnjavao sam ti većIma ih frend. Za italo svira ko kanta. To je za novu muziku.
Pa neki smo osuđeni na samoćuČitam i ne kontam..prvo mislim žensko je pa hajde u redu je i sama sebe počastiti. Onda shvatim ma ne muško je al kojim povodom da za dan koji je namjenjen ženama , muškarac časti?
Oprostite, ja sam ovde padobranom![]()
To bato, nikad jace ili ustipci.Pa neki smo osuđeni na samoćupa za Dan Žena častimo sebe gurmanskom pljeskavicom sa mnogo luka i ljutenicom.
![]()
Pa to ionako radite pa opet ne treba da bude povod Dan Žena, ali kad malo bolje razmislim, akoPa neki smo osuđeni na samoćupa za Dan Žena častimo sebe gurmanskom pljeskavicom sa mnogo luka i ljutenicom.
![]()
Stvar je u performansuČitam i ne kontam..prvo mislim žensko je pa hajde u redu je i sama sebe počastiti. Onda shvatim ma ne muško je al kojim povodom da za dan koji je namjenjen ženama , muškarac časti sebe?
Oprostite, ja sam ovde padobranom![]()
Ma je *****, lik ima oara ko kenje a tek da vidis plocesoba mu je kanta, objašnjavao sam ti već
I oces ih dobiti
Pa šta nam ostaje osim patetičnog samosažaljenja.Pa to ionako radite pa opet ne treba da bude povod Dan Žena, ali kad malo bolje razmislim, ako![]()
E, sad se izvlacišStvar je u performansu
Šta znam, biti gospodin FulirPa šta nam ostaje osim patetičnog samosažaljenja.![]()