8 mart .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mene boli cose za 8 mart,ali malo pre sam dobila poklon od muza,posle cu da ga slikam i kacim na pohvaliti se:lol:
a i obecao mi je da ce me voditi na jedno mesto na kome bih najradije bila.iz mesta sam pogodila da me vodi sutra ujutru na burek u rumenacku:heart:

demotivacija.rs_TO-TO-MI-JE-OKLAGIJA-U-RUCI-uopte-ne-znai-da-e-biti-pite_134915967147.jpg

sutra je osmi mart - dan zena . ali to ionako sve znate . da li ocekujete ista ( barem cvijet ) ili cete se zadovoljiti cestitkom ?
zadovoljicu se apsolutno slobodnim danom, koji sam i dobila na poslu
za taj dan sam prebacila gomilu poslova koje moram da zavrsim po gradu
te cu zahvaljivati bogu i rozi luksemburg na tome sto 8. mart postoji

mene boli cose za 8 mart,ali malo pre sam dobila poklon od muza,posle cu da ga slikam i kacim na pohvaliti se:lol:
a i obecao mi je da ce me voditi na jedno mesto na kome bih najradije bila.iz mesta sam pogodila da me vodi sutra ujutru na burek u rumenacku:heart:

opet taj burek pa ovo si na rupi vec pricala :lol:

Ukinuo sam praznovanje 8 marta u ustanovi gde sam zaposlen.Nisam nasao nijedan zakonski akt koji opravdava isti tako da sam odlucio da ukinem ono sto je nezakonito.Zene su digle graju ali im to nije pomoglo apsolutno nista dakle radni dan kao i svaki drugi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back