DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
šta biste želele da vam DeeLite podari za osmi mart...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i sad će oće milku i sad ti...pa el ima nešto bolje od milaka jeote...šta ste se uvatile za te milke...
i sad će oće milku i sad ti...pa el ima nešto bolje od milaka jeote...šta ste se uvatile za te milke...
pa ti si divan![]()
i spenkovanje...?bilo šta samo više puta![]()
ja tebe brate nisam vido kozna odkad...
...pa desi ti...
ajd sad malo krvi,moz mislitie samo mi nož ne spominji
sinoć umalo nisam osakatila muža
ali izistinski
nenamerno
kupili smo neki od noževa za koji očekujem da kuva pere pegla i puši koliko košta
i mm izvadio nož iz neke kutije u koji je upakovan objašnjava mi vrstu čelika i sl (a moje pomanje noževa seže samo do solingena)
i upozorava me da je ekstremno oštar
i ostavi ga na stočić
kroz par minuta ja u žurbi uzimam mobilni sa stočića i oborim taj ebeni nož koji od svih mesta na svetu nađe da padne na njegovu nogu
da ga je zabolelo jeste
ali da je pridao neki veći značaj, kao i ja uostalom nije
tek kad je krv počela da prokapava kroz čarapu shvatili smo da nešto nije uredu....
i tako
koristim stare noževe....
mada je ovo moža i za rupu
ja sam jedna romanticna dusica,od tebe bih volela da dobijem veliki keramicki noz iz merkatora
taj sece kao mahnit
eto,samo to![]()
pa nisam dolazila neko vreme, al sad videh da nam spremas nesto za 8. mart pa reko da se javim![]()
ajd sad malo krvi,moz misliti
ovaj noz bre nije od metala vec od keramike,mozes slona da istranziras levom rukom
od deelite da nam sredis kad god nas tvoje kolege oderu za brzu voznju i ostale zahebancijeje l moze?