- Poruka
- 62.443
Mi lupkamo po malo a vi kako te?
Drago mi je, ja sam Nikola.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi lupkamo po malo a vi kako te?
Kuknjava kako su zene povlascene - da li je to zal za pogresnim polom?![]()
Međunarodni dan žena je dan posvećen ženama i njihovim ekonomskim, političkim i društvenim ostvarenjima. Iniciran političkim događajem, raširio se u mnogim zemljama, a najpre širom Bivšeg Sovjeta.Da li je 8. mart dan diskriminacije?
Zene imaju svoj dan, zasto ga muskarci nemaju?
Takodje, koliko je potreban taj dan, zasto postoji?
Ako zene pricaju o ravnopravnosti polova, zar ravnopravnost ne znaci i da neko nema poseban dan?
Da li ga vi proslavljate, da li vas vode negde posebno.. da li vas puste ranije sa posla tog dana?..ako ste u skoli, da li vam opravdaju celodnevni izostanak?
Da li zeni svaki dan treba da bude 8. mart kad se govori o paznji i odnosu muza, decka, prijatelja prema njoj?
Da li i muskarci zasluzuju neki svoj dan?
Da li je 8. mart dan diskriminacije?
Zene imaju svoj dan, zasto ga muskarci nemaju?
Takodje, koliko je potreban taj dan, zasto postoji?
Ako zene pricaju o ravnopravnosti polova, zar ravnopravnost ne znaci i da neko nema poseban dan?
Da li ga vi proslavljate, da li vas vode negde posebno.. da li vas puste ranije sa posla tog dana?..ako ste u skoli, da li vam opravdaju celodnevni izostanak?
Da li zeni svaki dan treba da bude 8. mart kad se govori o paznji i odnosu muza, decka, prijatelja prema njoj?
Da li i muskarci zasluzuju neki svoj dan?