76 kila gore

Novine pišu

Rosa ima 177 kilograma od kojih je 76 natukla trudeći se zadovoljiti pomalo neobičan fetiš svog zaručnika . Njega, seksualno uzbuđuje da je hrani.

Šta ste sve spremni uradit za ljubav?
a nju seksualno uzbudjuje da leži, jede i pretvara se u kita nasukanog na krevet?
gledala sam u nekom dokumentarcu o bizarnim fetišima, ovaj je broj jedan po meni, te žene se toliko ugoje da ne mogu više ni same da se okrenu u krevetu, postaju totalno zavisne od drugog
vrh izvitoperenosti.

Novine pišu

Rosa ima 177 kilograma od kojih je 76 natukla trudeći se zadovoljiti pomalo neobičan fetiš svog zaručnika . Njega, seksualno uzbuđuje da je hrani.

to je feeder i rosa tje ubrzo vagati 176 kila a on tje je i dalje hraniti

rosa treba da utepa tog tipa

Hranjenje (engleski feederism ili fat fetishism) je oblik devijantnog seksualnog ponašanja u kojem takozvani hranitelj (“hranilac”) “hrani” drugu osobu (hranilicu, “hranjenu osobu”) sve dok ne dostigne značajan višak kilograma i svoju figuru. jer mu je seksualno privlačna.

1693291947718.jpeg

Novine pišu

Болесни фетиши ми мало показују да се ради о људима који баш нису психички, или сексуално скроз на свом месту

Rosa ... sto nije jela ruzine latice ili skakutal po njima
ali da taj moj fetis skakutanja po ruzinim laticama
je bolestan
ali da Rosa pojede 20 sampita to je kul
more ... pip pipi da vam pip mozak vas pip jer pip majka pip i sve na svetu pip da vam pip 4

eto reko sam :lol:

Rosa ... sto nije jela ruzine latice ili skakutal po njima
ali da taj moj fetis skakutanja po ruzinim laticama
je bolestan
ali da Rosa pojede 20 sampita to je kul
more ... pip pipi da vam pip mozak vas pip jer pip majka pip i sve na svetu pip da vam pip 4

eto reko sam :lol:
sve šabloni,nabola se ruža :rotf: :rotf:
ovde sve neke abnormalnosti,a šta ako je sve ustvari kompromis,neki računali na nas,a mi neuračunljivi:rotf::rotf::rotf:

Има аустралијски филм на ту тему. Исто креће као љубав да би на крају лик правио протеинске напитке и кроз левак силом "хранио" жене. Наравно, умирале су једна по једна док га није наватао поштен пандур.

Back