- Poruka
- 42.922
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opišite u najlepšim bojama
Kako ste upoznali vašu najveću ljubav
Ajde
Ajde
na forumu<3Opišite u najlepšim bojama
Ajde
Super tema![]()
Ajde
bio sam pijan ko bulja, ona je sedela sa najboljom drugaricom u travi na kalemegdanu
E to je bio trenutak ...
Dolazim u njen grad, izlazim iz stanice i prelazim cestu, po dvije trake u dva smjera koje odvaja oiviceni travnik ... vec imate predodzbu .
Ona dolazi na samu stanicu, zove me, govorim joj da sam na drugoj strani ... krece prema meni, prelazi prve dvije trake, gleda u mene i ceka da automobili prodju da bi presla ostale dvije trake .... po prvi put se vidimo, stojimo jedno nasuprot drugog i gledamo se cijelu vjecnost. Glupi saobracj nikako da malaksa ... scena kao iz filmova![]()
Biće da i jeste iz nekog filma
Na prostorima bivše juge sa takvim vozačima to je prosto nemoguća scena ......za preživeti ! Opasno po život
Ajde
Ovo Ajde mi ozbiljno para uši.
Mogla bi da budeš nadzornik u muškom zatvoru a jednako bi bila efikasna i kao gonič robova![]()
nem pojma, nije mi se desilo, al sem gde ima da se kupe dobri chvarci i kavurma, i mene zanima kako su mene upoznale te sto sam im postao najveca ljubav
Ajde
ako ljubav postoji, onda je ona sve, ako je nema, onda je ništa...
ne može se ljubav djeliti na malu, veliku, najveću...ako je ikad istinski postojala, svaka je najveća...