stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.920
Šta je muskarac koji voli da švrlja u narodnom tumačenjem ?

Šta je žena koja voli da vara u narodnom tumačenjem ?

Ipresionirana sam serijom selo gori a baba se češlja

Muskarac je mačo, a zena ... hm, znate vec. :lol:
Klasicna dvolicnost na ovim prostorima pomenuta i u onoj staroj pesmi, ono

Gledala sam tu seriju onomad, nije mi nešto..sva ta sela, rođaci sa sela, babe itd..šta znam, nešto mi to tematski nije leglo, taj kao prikaz "autentičnog srpskog mentaliteta" mi je preteran i predimenzioniran mada ne tvrdim da neki likovi nisu simpatično i karikaturalno opisani i da dočaravaju tu neku ruralnu realnost itd.
Legla mi je jedino gluma pojedinih...Ljiljana Stjepanović, Olga Odanović, Nada Blam i Manda.

A tema je pretpostavljam inspirisana Radašinovim švrljanjem?

Švrljanje, varanje i ostale discipline tog sporta takođe nisu nešto što odobravam, ali ko voli, ko u tome nalazi bilo kakvo zadovoljstvo i ispunjenje,
neka ga..men' ne smeta, samo što dalje od mene:lol:

Gledala sam tu seriju onomad, nije mi nešto..sva ta sela, rođaci sa sela, babe itd..šta znam, nešto mi to tematski nije leglo, taj kao prikaz "autentičnog srpskog mentaliteta" mi je preteran i predimenzioniran mada ne tvrdim da neki likovi nisu simpatično i karikaturalno opisani i da dočaravaju tu neku ruralnu realnost itd.
Legla mi je jedino gluma pojedinih...Ljiljana Stjepanović, Olga Odanović, Nada Blam i Manda.

A tema je pretpostavljam inspirisana Radašinovim švrljanjem?

Švrljanje, varanje i ostale discipline tog sporta takođe nisu nešto što odobravam, ali ko voli, ko u tome nalazi bilo kakvo zadovoljstvo i ispunjenje,
neka ga..men' ne smeta, samo što dalje od mene:lol:

ebi ga al labuda je labuda :lol:

Majka priroda je tako udesila, i tako rade sve zivotinjske vrste, da se muzjaci udvaraju zenkama, stoga muzjak koji promeni veliki broj zenki je dobar (cim ga tolike zenke biraju) muzjak.
Sa zenkama je druga stvar, one imaju udvarace i biraju, i ako precesto biraju, a udvaraca ima brdo (od sacuvaj boze preko ok, do :zper:), dobijaju etiketu "lake" zene.

E sad, da li su muskarc frajer ako je spavao sa njih, primera radi, 50 a zena hurva ako je spavala sa njih 50?
Ne, po mom misljenju su osobe koje ne mogu da ostvare emotivnu i stabilnu vezu, ili koji jure za seksom.

Majka priroda je tako udesila, i tako rade sve zivotinjske vrste, da se muzjaci udvaraju zenkama, stoga muzjak koji promeni veliki broj zenki je dobar (cim ga tolike zenke biraju) muzjak.
Sa zenkama je druga stvar, one imaju udvarace i biraju, i ako precesto biraju, a udvaraca ima brdo (od sacuvaj boze preko ok, do :zper:), dobijaju etiketu "lake" zene.

E sad, da li su muskarc frajer ako je spavao sa njih, primera radi, 50 a zena hurva ako je spavala sa njih 50?
Ne, po mom misljenju su osobe koje ne mogu da ostvare emotivnu i stabilnu vezu, ili koji jure za seksom.

ne slazem se zadnom recenicom, imao sam itekako emotivne i stabilne veze, to sto sam imao i dosta devojaka, i za jednu noc, nema veze sa time, jedino je znak da su ljudi liberalni i da uzivaju i u takvom seksu

Dakle da dam svoj skromni doprinos.:hahaha:
Muskarac je od boga dat da moze da torba koju pozeli i to mu je cak i obaveza.
To je dasa i faca dakle tip za uzor
Zena koju nateze vise muskaraca je rava dakle busna polovara.

Ja mislim da tebi samo fali topli zagrljaj

Nebi ti taki bio da si ljubljen

:lol:

e sad kad je došao expert, valjda će Paranormalna da bude zadovoljna :lol:

- - - - - - - - - -

tema je uspela :lol:

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back