73-72 Placite za Hrvatskom jesenje kise

A Ivkovic je na racun Paunica(a to je profil gde vec ima i Markovica i Keselja i Tepica) poslao kuci Raduljicu.
Izgubili smo protiv Nemaca zbog njegovog forsiranja Tepica...
Jednostavno, protiv biologije se ne moze.....
.

Mi bez paunica ne mozemo da branimo niciji pick and roll,ni protiv jebene Nemacke.
Za Tepica si apsolutno u pravu.
Samo mi pojasni o kakvoj biologiji pricas?

Tako smo i nase crvene videli u najmanju ruku polufinali SP u Africi. Kad ono corak.
Protiv Hrvatske smo imali cistu srecu, sto je onaj njih pravio faul u poslednjoj sekundi.
Mogu da zamislim kako bi se mi osecali da su nama sudili ( sa pravom je bio faul ). Ko zna ciju bi ambasadu zapalili ?
Ipak, ocekujem tesku utakmicu protiv Spanije i naravno pobedu, ako se ovi nasi obuzdaju od provokacija kojih ce sigurno biti. Samo da ne lete stolice , koje slucajno ispadaju iz ruku, kao protiv Grka.
Cak i da izgubimo, zelim da budemo dostojanstveni u tome, kao Hrvati protiv nas.

a ko kaže da Rašić ne bi dao koš?

sve je to, šta bi bilo kad bi bilo. čestitke Hrvatima na odličnoj igri dali su svoj maksimum. I pošteno su odigrali. Motivisano, maksimalno. A sa njima je uvek teško, imamo istu školu košarke, sličnu koncepciju igre, tvrdu odbranu... Ova tekma posle, Španija-Grčka je bila totalno drugačija.

Ko god da je dobio, bilo bi zasluženo.

Mi bez paunica ne mozemo da branimo niciji pick and roll,ni protiv jebene Nemacke.
Za Tepica si apsolutno u pravu.
Samo mi pojasni o kakvoj biologiji pricas?

Necu da ulazim u rasprave koje sam vec vodio ovde mnogo puta,oko toga, jer to sad nije ni tema.
Kada sam rekao biologija, smeo bih se opkladiti da je Ivkovic potpuno zaboravio da je Keselja i poveo na prvenstvo, pa ga zato nije bilo u drugom poluvremenu protiv Hrvata.
Takodje je izjava da je Teodosic slomio prst i vise nego problematicna, posebno za Ivkovica.
Pa ako je slomio prst, onda mu zasigurno neces dati da sutira onoliko koliko to radi teodosic, posebno ne kada tek udje u igru potpuno nezagrejan.Ako je slomio prst, onda ces praviti izolaciju za njega da moze da udje pod kos, onda ce Teodosic blokom otvarati one koji mogu da sutnu....
Posle ovakve izjave ne zna se ko je smesniji, Teodosic, ili Ivkovic koji postavlja igru kako je postavlja, a Teodosic mu slomljenog prsta.
Ali dobro, ide mec sa Spancima.....Drago mi je sto je protiv Spanaca, jer protiv Grka mislim da ne bi imali ni gram sanse......Ovako mozda i bude nesto ako Markovic odradi posao u odbrani a linija Savanovic,Velickovic,Keselj odigra dobre utakmice..
Teodosic mora da bude strogo kontrolisan(od NASE strane) jer ako pocne da divlja po terenu, nema nista od nas.
Mada nam opet fali snage pod kosem, bojim se da ce Gasol,Rejes,Vaskez, Garbahosa biti fizicki i skakacki predominantni.
Mozda je vreme da Tepic konacno odigra utakmicu kako treba.

Back