Lijevi bubreg
Zainteresovan član
- Poruka
- 390
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A cemu se ti smejes?
Pa nije valjda merilo snage srpske kosarke samo pobeda nas ekipom Hrvatske?
Radujes se sto ce sa ovakvom igrom da nas napune Spanci ili Grci 20 razlike?
Svima je drago zbog pobede, ali ne treba likovati, ako ispadnemu u ctvrtfinalu, brzo ce se zaboraviti ova pobeda.
A cemu se ti smejes?
Radujes se sto ce sa ovakvom igrom da nas napune Spanci ili Grci 20 razlike?
Oće,oće al' malo nikad...![]()
Slusaj prijatelju...o tome sta ce biti dalje nisam ni pisao...nego se radujem ovoj pobjedi ko da smo finale osvojili.
Hrvati a i svabe kad igraju protiv nas(u bilo cemu)ima 6-todupli motiv da nas pobjede,a mi smo ovu utakmicu zakazali,a ipak pobjedili.
Sta ce dalje biti vidjecemo..
Ti si verovatno od onih(da sad ne proveravam) koji je pisao kako cemo hrvate zgaziti 20 razlike, pa sad tvrdis kako je ovo mnogo bolje?![]()
Ti si verovatno od onih(da sad ne proveravam) koji je pisao kako cemo hrvate zgaziti 20 razlike, pa sad tvrdis kako je ovo mnogo bolje?![]()
A u cemu smo to mi zakazali?
Posto vidim da pokusavas da pricas o kosarci, ajde mi objasni GDE smo mi to odigrali lose, i zbog cega?
Ponosan sam na svoju domovinu što je pružila onakav otpor europskom doprvaku. Sad znam da će bit pregažen od Španjolske u četvrtzavršnici 25 razlike, ovdje su pobjedili zahvaljujući nesuđenim koracima u posljednjem napadu (još mnogo sudačkih previda u korist Srbije). Izgubio sam par dana života, ali sam na kraju ponosan što su za Srbiju pobjedu izborili suci.
Krađa!
Ponosan sam na svoju domovinu što je pružila onakav otpor europskom doprvaku. Sad znam da će bit pregažen od Španjolske u četvrtzavršnici 25 razlike, ovdje su pobjedili zahvaljujući nesuđenim koracima u posljednjem napadu (još mnogo sudačkih previda u korist Srbije). Izgubio sam par dana života, ali sam na kraju ponosan što su za Srbiju pobjedu izborili suci.
Krađa!
Bitno da smo mi njih pobedili!!!![]()
Krađa!
E to mi reci bato,volim kad vas boli mnogo,sladje vas dobiti ovako...
Kako pece novi poraz od Srbije,sta ces takva vam je sudbina
a vi gledajte svetsko na televiziji od sad![]()
Iskreno, jeste li ikad vidjeli veću sudačku krađu od ove utakmice? Možda utakmica Cibone i Partizana u završnici NLB i utakmica Hrvatske i Španjolske u četvrtzavršnici EP 2005.
Budite pošteni i priznajte da su suci pobjedili za vas.
Kako novi?! Ovo je prvi poraz od Srbije ikad. A na čemu smo dosad gledali?
Nije merilo snage, nego je to jedini razlog zbog kog živimo.
I jedni i drugi volimo da se bavimo komšijskim dvorištem više od svega na svetu. Ne daj bože da jedan narod od ova dva kojim slučajem izumre, odmah bi i ovaj drugi izgubio svaki smisao svog postojanja..![]()
Teodosić samo 3 poena... dovoljno je
Krađa!