73-72 Placite za Hrvatskom jesenje kise

A cemu se ti smejes?
Pa nije valjda merilo snage srpske kosarke samo pobeda nas ekipom Hrvatske?
Radujes se sto ce sa ovakvom igrom da nas napune Spanci ili Grci 20 razlike?

Slusaj prijatelju...o tome sta ce biti dalje nisam ni pisao...nego se radujem ovoj pobjedi ko da smo finale osvojili.
Hrvati a i svabe kad igraju protiv nas(u bilo cemu)ima 6-todupli motiv da nas pobjede,a mi smo ovu utakmicu zakazali,a ipak pobjedili.
Sta ce dalje biti vidjecemo..

Slusaj prijatelju...o tome sta ce biti dalje nisam ni pisao...nego se radujem ovoj pobjedi ko da smo finale osvojili.
Hrvati a i svabe kad igraju protiv nas(u bilo cemu)ima 6-todupli motiv da nas pobjede,a mi smo ovu utakmicu zakazali,a ipak pobjedili.
Sta ce dalje biti vidjecemo..

A u cemu smo to mi zakazali?
Posto vidim da pokusavas da pricas o kosarci, ajde mi objasni GDE smo mi to odigrali lose, i zbog cega?

Ti si verovatno od onih(da sad ne proveravam) koji je pisao kako cemo hrvate zgaziti 20 razlike, pa sad tvrdis kako je ovo mnogo bolje?:dash:

Ajde ti prvo provjeri jesam li ja ista napisao,pa onda dodji i komentarisi.
Ne volim da mi bilo ko filozofira,a ne pogotovo ti (iako si iz mog naroda)o tome sta sam ja mislio i sta sam ja htio da mislim i sta cu da mislim.

Ponosan sam na svoju domovinu što je pružila onakav otpor europskom doprvaku. Sad znam da će bit pregažen od Španjolske u četvrtzavršnici 25 razlike, ovdje su pobjedili zahvaljujući nesuđenim koracima u posljednjem napadu (još mnogo sudačkih previda u korist Srbije). Izgubio sam par dana života, ali sam na kraju ponosan što su za Srbiju pobjedu izborili suci.

Krađa!

Ponosan sam na svoju domovinu što je pružila onakav otpor europskom doprvaku. Sad znam da će bit pregažen od Španjolske u četvrtzavršnici 25 razlike, ovdje su pobjedili zahvaljujući nesuđenim koracima u posljednjem napadu (još mnogo sudačkih previda u korist Srbije). Izgubio sam par dana života, ali sam na kraju ponosan što su za Srbiju pobjedu izborili suci.

Krađa!

Opa bato... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Krađa!

Vi Hrvati uvjek vidite "suce"...Ne znam koliko faula nije sudjeno za Srbiju u prvoj cetrvtini.Pokusaj mi to objasniti.

Krađa!

E to mi reci bato,volim kad vas boli mnogo,sladje vas dobiti ovako...:super:

Kako pece novi poraz od Srbije,sta ces takva vam je sudbina:lol::lol::lol:

a vi gledajte svetsko na televiziji od sad:bye:

Iskreno, jeste li ikad vidjeli veću sudačku krađu od ove utakmice? Možda utakmica Cibone i Partizana u završnici NLB i utakmica Hrvatske i Španjolske u četvrtzavršnici EP 2005.

Budite pošteni i priznajte da su suci pobjedili za vas.

E to mi reci bato,volim kad vas boli mnogo,sladje vas dobiti ovako...:super:

Kako pece novi poraz od Srbije,sta ces takva vam je sudbina:lol::lol::lol:

a vi gledajte svetsko na televiziji od sad:bye:

Kako novi?! Ovo je prvi poraz od Srbije ikad. A na čemu smo dosad gledali?

Nije merilo snage, nego je to jedini razlog zbog kog živimo.

I jedni i drugi volimo da se bavimo komšijskim dvorištem više od svega na svetu. Ne daj bože da jedan narod od ova dva kojim slučajem izumre, odmah bi i ovaj drugi izgubio svaki smisao svog postojanja..:roll:

Tu imas pravo sto posto...Kad smo takav narod,ne volimo se a ipak imamo kontakte..

Teodosić samo 3 poena... dovoljno je

Da bi Teodosic dao samo tri poena Hrvatska je celu utakmicu igrala bez svog najboljeg igraca Tomasa.
I tu trojku je Teodosic dao iz pozicije u kojoj bi ga SVAKI trener posle tog pogotka poslao na klupu.U trecoj sekundi kako je usao u igru......Zato sto je tu trojku dao, posle je dve vezane promasio iz iste situacije(prvu kada je takodje usao u igru , na prvom dodiru sa loptom, u desetoj sekundi napada.
Videces tek plakanja kad ga zakljucaju Rubio ili Dijamantidis.
On je sjajan kosarkas, ali je daleko, veoma daleko od kalibra jednog Djordjevica, i smeo bih da kazem da je njegova igra dostigla svoj maksimum.
Jednostavno je suvise prepotentan, arogantan i iskljuciv na utakmici.
Odigrali smo slabo i zbog Ivkovica.
Sta je Keselj sve vreme u drugom poluvremenu trazio na klupi, kada je zahvaljujuci njemu nasa ekipa stigla razliku u drugoj cetvrtini, i kada je sjajno pokrivao sve rupe u odbrani?

Krađa!

Pusi ga purgeru

Back