...

Jeste li nekada imali osecaj da vam je ono sto trazite celog zivota bilo bas tu ispred nosa, samo to niste videli/osetili?

ne
uvek sam imala osecaj da mi je to sto trazim negde mnogo daleko, nevidljivo i neshvatljivo, nikada da je na dohvat ruke
da je bilo na dohvatu ruke, verovatno bih ga dohvatila

joj ovo je najjace kad se otavraju teme upucene nekoj osobi, ami se polomismo odgovarajuci:)))
ne, nikad nisam imala taj osecaj.

joj ovo je najjace kad se otavraju teme upucene nekoj osobi, ami se polomismo odgovarajuci:)))
ne, nikad nisam imala taj osecaj.

Ne mora da znaci da je u pitanju osoba.

Recimo, celog zivota sam trazio savrseni sendvic, a onda sam skoro otkrio da on postoji na kiosku brze hrane 100 metra od mene.

Jeste li nekada imali osecaj da vam je ono sto trazite celog zivota bilo bas tu ispred nosa, samo to niste videli/osetili?
Nikad ni u vezi cega nisam imala taj osecaj da je to ono sto trazim celog zivota, samim tim ni da mi je tako nesto bilo ispred nosa.
Mogla sam da jako zelim nesto ili nekog, i neka ceznja je kod mene cak uvek i prisutna, ali uvek uz prisutnu ambivalentnost makar u maloj dozi, i uvek uz jasnu svest odakle i zelja i ambivalentnost.
Povremeno samo imam taj osecaj spokoja, osecaja da je ono sto imam ono sto mi treba, a onda se opet usadi neki nemir.

Back