- Poruka
- 62.443
dogadja se to
sreca pa ponekad stignemo ispraviti gresku
sretno : )
Kada bih ti napisao da mi se svidja kako si napisala taj smajli, Xella bi dosla da me bije i lupi mi samarcinu, tako da, necu da ti kazem da ti je sladak smajli...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dogadja se to
sreca pa ponekad stignemo ispraviti gresku
sretno : )
Kada bih ti napisao da mi se svidja kako si napisala taj smajli, Xella bi dosla da me bije i lupi mi samarcinu, tako da, necu da ti kazem da ti je sladak smajli...
Decko ti si lud. To je sve sto imam da kazem.
Odo da gledam seriju, pazi sta baljezgas dalje.
:*
za njih dvojeeeeee vise srece neeeeeemaaaaopaaaaaaaaaaaa
znaci to je to
on nezno place
ona ga oklagijom po glavi
Jeste li nekada imali osecaj da vam je ono sto trazite celog zivota bilo bas tu ispred nosa, samo to niste videli/osetili?
Jeste li nekada imali osecaj da vam je ono sto trazite celog zivota bilo bas tu ispred nosa, samo to niste videli/osetili?
ne
uvek sam imala osecaj da mi je to sto trazim negde mnogo daleko, nevidljivo i neshvatljivo, nikada da je na dohvat ruke
da je bilo na dohvatu ruke, verovatno bih ga dohvatila
Žalostan.Да ли је ово романтичан или патетичан исказ?
joj ovo je najjace kad se otavraju teme upucene nekoj osobi, ami se polomismo odgovarajuci))
ne, nikad nisam imala taj osecaj.
Nikad ni u vezi cega nisam imala taj osecaj da je to ono sto trazim celog zivota, samim tim ni da mi je tako nesto bilo ispred nosa.Jeste li nekada imali osecaj da vam je ono sto trazite celog zivota bilo bas tu ispred nosa, samo to niste videli/osetili?
ne za sve mora se pomucimJeste li nekada imali osecaj da vam je ono sto trazite celog zivota bilo bas tu ispred nosa, samo to niste videli/osetili?