7. SS divizija "Prinz Eugen"

samo sam objektivan tebi se to ne svidja a i baš me z......
tvoja priča je kao strip, lepa za čitanje ali sestro skroz netačna

Šta je netačno da se na ispražnjenoj teritoriji, postradaloj od ratova i bolesti izazvane istim , te raznim pljačkaškim vojskama dovlači germansko stanovništvo kao kolonisti ... nešto kao i danas, razbiješ ceo jedan prostor demografski a onda dovlačiš svoje i tako osvajaš (mi nismo još stigli do šapskih kolonista , ali da je ovako nastavljeno, eto njih nazad )

Naravno radiš i kultivizaciju prostora da bi posle vikao - vidiiii kako sam ja pametan , pa okolni tutubani kažu : vidi stvaaano

Cela Evropa je branila i čuvala hebeni Beč .. da im nisu došli Poljaci uzele bi ih Osmanlije , eto koliko si bili vični bilo čemu i spremni na odbranu

Manipulisali hrišnćastvom par vekova ... čuvaj hrišćanstvo ( koje i nije bilo ugroženo u Osmanskoj imperiji) a u osnovi čuvaj gremanska du.peta da mogu da se razvijaju i parazitiraju .

Šta je netačno da se na ispražnjenoj teritoriji, postradaloj od ratova i bolesti izazvane istim , te raznim pljačkaškim vojskama dovlači germansko stanovništvo kao kolonisti ... nešto kao i danas, razbiješ ceo jedan prostor demografski a onda dovlačiš svoje i tako osvajaš (mi nismo još stigli do šapskih kolonista , ali da je ovako nastavljeno, eto njih nazad )

Naravno radiš i kultivizaciju prostora da bi posle vikao - vidiiii kako sam ja pametan , pa okolni tutubani kažu : vidi stvaaano

Cela Evropa je branila i čuvala hebeni Beč .. da im nisu došli Poljaci uzele bi ih Osmanlije , eto koliko si bili vični bilo čemu i spremni na odbranu

Manipulisali hrišnćastvom par vekova ... čuvaj hrišćanstvo ( koje i nije bilo ugroženo u Osmanskoj imperiji) a u osnovi čuvaj gremanska du.peta da mogu da se razvijaju i parazitiraju .
a ko je bio na toj teritoriji pre toga, ko polaže pravo da kaže - e to je naše? tvoje poznavanje istorije je manje nego površno

Своју прву операцију у рату дивизија је имала на Копаонику против четника.
Аутор теме је то некако испустио да помене.

Mala ispravka, operacija se zvala Kopaonik, ali je zahvatila skoro kompletan rasinski kraj i deo topličkog. Nije bila i jedina takva operacija protiv Keserovićevog Rasinskog korpusa, već sledeće godine usledila je nova pod nazivom Štifelneht, a one tamo godine oslobođen je Kruševac. Ne znam da li bi bilo ispravno reći kako je Keserovićev korpus bio i najjača četnička formacija?

Mala ispravka, operacija se zvala Kopaonik, ali je zahvatila skoro kompletan rasinski kraj i deo topličkog. Nije bila i jedina takva operacija protiv Keserovićevog Rasinskog korpusa, već sledeće godine usledila je nova pod nazivom Štifelneht, a one tamo godine oslobođen je Kruševac. Ne znam da li bi bilo ispravno reći kako je Keserovićev korpus bio i najjača četnička formacija?
Јача је била Калабићева краљева гарда као и Рачићев церско-мајевички корпус.

Престаните да се препуцавате и вратите се на тему.

Samardzic dokazuje da je Draza hteo da primi u svoje redove ss-ovce iz divizije Princ Eugen, jer su ''oni nasi drzavljani'', ali samo one koji nisu cinili zlocine ? Koliko je bilo ss-ovaca u toj diviziji koji nisu cinili zlocine ? Na koliko je Draza racunao ljudi iz 7.SS ?
:think:
1.10.15

Pripadnici SS divizije “Princ Eugen” ubijaju zarobljene partizanske ranjenike na Zelengori, 1943. god.

Pogledajte prilog 905846
Боље да смо и Хитлеру подигли споменик, а да Срби нису страдали и да смо добили Велику Србију, него што смо доживели да црвена банда са Брозом дође на власт и крене са суровом одмаздом над Србима и Србијом.

Лепо човек каже, данас бисмо имали Немце на северу Србије, а не бисмо имали исламисте шиптаре на КиМ.
Немци као и сви Европљани имају слаб наталитет, склони су асимилацији и миграцијама према ЕУ.
Према попису из 1941. Мађара је било 465 хиљада, а Немаца 318 хиљада.
Данас Мађара има скоро дупло мање 251 хиљада, што значи да би Немаца било можда једва 150 хиљада, уместо данашњих 3 хиљада.

Back