FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 11.686
ma dobro Juriša neću da zamećem kavgu, neka bude takoeto vidis da ti ne promice prilika da simpatises sazaljevas i velicas nemce

a ovi Nemci mi kažu da sam proruski orjentisan.
ja ne znam više gde sam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma dobro Juriša neću da zamećem kavgu, neka bude takoeto vidis da ti ne promice prilika da simpatises sazaljevas i velicas nemce
nisi ni blize ni dalje od toga gde jesima dobro Juriša neću da zamećem kavgu, neka bude tako
a ovi Nemci mi kažu da sam proruski orjentisan.
ja ne znam više gde sam
bogami Juriša, napišeš i ti nekad pametnonisi ni blize ni dalje od toga gde jesi
a gde jesi nije dobro
dobro mili, ajd ne mlati
ne mogu da se macujem
ne radi ti kompas
i to je to
a ti glorifikuj i hicu ako hoces
odo na ljis tamo je smislenije <3
samo sam objektivan tebi se to ne svidja a i baš me z......
tvoja priča je kao strip, lepa za čitanje ali sestro skroz netačna
a ko je bio na toj teritoriji pre toga, ko polaže pravo da kaže - e to je naše? tvoje poznavanje istorije je manje nego površnoŠta je netačno da se na ispražnjenoj teritoriji, postradaloj od ratova i bolesti izazvane istim , te raznim pljačkaškim vojskama dovlači germansko stanovništvo kao kolonisti ... nešto kao i danas, razbiješ ceo jedan prostor demografski a onda dovlačiš svoje i tako osvajaš (mi nismo još stigli do šapskih kolonista , ali da je ovako nastavljeno, eto njih nazad )
Naravno radiš i kultivizaciju prostora da bi posle vikao - vidiiii kako sam ja pametan , pa okolni tutubani kažu : vidi stvaaano
Cela Evropa je branila i čuvala hebeni Beč .. da im nisu došli Poljaci uzele bi ih Osmanlije , eto koliko si bili vični bilo čemu i spremni na odbranu
Manipulisali hrišnćastvom par vekova ... čuvaj hrišćanstvo ( koje i nije bilo ugroženo u Osmanskoj imperiji) a u osnovi čuvaj gremanska du.peta da mogu da se razvijaju i parazitiraju .
razvalila te <3a ko je bio na toj teritoriji pre toga, ko polaže pravo da kaže - e to je naše? tvoje poznavanje istorije je manje nego površno
smešni ste likovi i ti i onarazvalila te <3
a ko je bio na toj teritoriji pre toga, ko polaže pravo da kaže - e to je naše? tvoje poznavanje istorije je manje nego površno
meni licno nije jasno cemu uopste bavljenje nemcima ?
osvedocenim agresorima i genocidasima
Своју прву операцију у рату дивизија је имала на Копаонику против четника.
Аутор теме је то некако испустио да помене.
idi ženo razvlači kore za pitu, pametnije ti je nego da pišeš ovde glupostiU osnovi nije ni važno ko je bio, govorimo ko nije bio . Nisu bili Germani , koji su se tu nekako stvorili , tobože kao odbrana hriščanstva . Pa kad su ih pritisle Osmanlije onda zovi Slovene u pomoć
idi ženo razvlači kore za pitu, pametnije ti je nego da pišeš ovde gluposti
Јача је била Калабићева краљева гарда као и Рачићев церско-мајевички корпус.Mala ispravka, operacija se zvala Kopaonik, ali je zahvatila skoro kompletan rasinski kraj i deo topličkog. Nije bila i jedina takva operacija protiv Keserovićevog Rasinskog korpusa, već sledeće godine usledila je nova pod nazivom Štifelneht, a one tamo godine oslobođen je Kruševac. Ne znam da li bi bilo ispravno reći kako je Keserovićev korpus bio i najjača četnička formacija?
Боље да смо и Хитлеру подигли споменик, а да Срби нису страдали и да смо добили Велику Србију, него што смо доживели да црвена банда са Брозом дође на власт и крене са суровом одмаздом над Србима и Србијом.Samardzic dokazuje da je Draza hteo da primi u svoje redove ss-ovce iz divizije Princ Eugen, jer su ''oni nasi drzavljani'', ali samo one koji nisu cinili zlocine ? Koliko je bilo ss-ovaca u toj diviziji koji nisu cinili zlocine ? Na koliko je Draza racunao ljudi iz 7.SS ?
1.10.15
Pripadnici SS divizije “Princ Eugen” ubijaju zarobljene partizanske ranjenike na Zelengori, 1943. god.
Pogledajte prilog 905846