68-godišnja zvezda dobila bebu surogat majčinstvom... sa pokojnim sinom!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.416
Kako je ispričala za španski časopis, rođenje ovog deteta bilo je ispunjenje poslednje želje njenog sina Alesa Lekia pre nego što je umro od raka.

Zvezda je svom detetu dala ime Ana Sandra Lekio Obregon: ime koje je, očigledno, pokojni Ales rekao svojoj majci da bi njegova prva ćerka trebalo da nosi. 'Sandra' je ženska varijanta Alehandra, imena njenog oca, a Ana je ime njene bake po majci i njene prabake (koje su umrle 2021. godine u 95. godini).

AA19EL6S.img

Objavljujući sliku svoje male Ane Sandre na Instagramu, voditeljka i glumica je svom prvom detetu, preminulom sinu, posvetila ove reči:
"Moj Alese, zaklela sam se da ću te spasiti od raka i izneverila sam te. [Ali] obećala sam ti da ću doneti tvoju ćerku na svet i evo je u mom naručju."

AA19EyXW.img

U jednu ruku razumem, u drugu mi je bizarno. Nisam pametan?!?!

Vi?

Kako je objavljeno u ¡HOLA! i potvrđeno u 'El Mundo', beba je rođena 20. marta. U danima pre porođaja, govorilo se da je Ana Obregon iznajmila stan u Majamiju "da tamo provede prve dane života devojčice".

Poznata TV voditeljka je 22. marta izašla iz bolnice sa devojčicom u naručju. Sedela je u invalidskim kolicima, po protokolu i propisima Doma zdravlja.

Kako će zvezda kasnije tvrditi na Instagramu, pored fotografije koju su paparaci napravili: "Uhvatili su nas! Svetlost puna ljubavi ušla je u moj mrak. Nikada više neću biti sama."

AA19EBmh.img

Proširenje porodice Ane Obregon postalo je fokus žestokih debata u španskim medijima. Dovode u pitanje njeno materinstvo sa 68 godina, njenu upotrebu surogat majčinstva i njen odnos sa medijima.

U Španiji je surogat majčinstvo zabranjeno, navodi CNN, dok ga druge nacije, poput Velike Britanije, dozvoljavaju samo uz mnogo ograničenja.

U međuvremenu, u Meksiku ili SAD, proces je „jednostavan“ – sve dok to možete sebi priuštiti. Španski list 'El Pais' ističe da sve veći broj imućnih ljudi odlazi u inostranstvo da pronađe ženu koja je voljna da im ponese bebu do termina. Surogat majčinstvo naziva „roditeljstvom kao globalnom industrijom“.

O surogat majčinstvu se čak raspravlja i u španskom parlamentu. Španska ministarka za ravnopravnost Irene Montero rekla je sledeće: „Želim da vas podsetim da je surogat majčinstvo praksa koja nije legalna u Španiji.

U stvari, rekla je, novi španski zakon o seksualnim i reproduktivnim pravima označava surogat majčinstvo kao „oblik nasilja nad ženama“.

Španska ministarka finansija Marija Hesus Montero rekla je da je njena Socijalistička radnička partija protiv surogat majčinstva. „To je oblik eksploatacije ženskih tela“, rekao je ministar u izjavi koju je preneo 24-časovni kanal RTVE.

AA19EL7o.img

A da li se sećate kako smo mi kupovali reproduktivne ćelije od Španaca? Nedavno smo imali i temu ovde o tome
https://forum.krstarica.com/threads...ermatozoide-i-jajne-celije-iz-spanije.963822/

O surogat majčinstvu se čak raspravlja i u španskom parlamentu. Španska ministarka za ravnopravnost Irene Montero rekla je sledeće: „Želim da vas podsetim da je surogat majčinstvo praksa koja nije legalna u Španiji.

U stvari, rekla je, novi španski zakon o seksualnim i reproduktivnim pravima označava surogat majčinstvo kao „oblik nasilja nad ženama“.

Španska ministarka finansija Marija Hesus Montero rekla je da je njena Socijalistička radnička partija protiv surogat majčinstva. „To je oblik eksploatacije ženskih tela“, rekao je ministar u izjavi koju je preneo 24-časovni kanal RTVE.

AA19EL7o.img

A da li se sećate kako smo mi kupovali reproduktivne ćelije od Španaca? Nedavno smo imali i temu ovde o tome
https://forum.krstarica.com/threads...ermatozoide-i-jajne-celije-iz-spanije.963822/
daleko smo dogurali...kako shvatiti ovu kupovinu od Spanaca...u kom smislu

Ne, u stvari u pravu si. Rodila je surogat majka (neka kubanka)
Naravno, koja majka to ne bi uradila - ima unuku, a to što je bukvalno kupila i jajnu ćeliju i iznajmila matericu neke siromašne žene nju ni najmanje ne sekira - dete ne može da joj se oduzme, drugo, legalno je dete njeno - ona joj je formalno majka, i ne mogu da joj ga oduzimaju tako lako u Španiji izbog surogat majčinstva, sumnjam da baba bilo gde može da legalno usvoji unuku, i baš je briga. Samo da pazi ma zdravlje da poživi što duže uz dete.

Kako je ispričala za španski časopis, rođenje ovog deteta bilo je ispunjenje poslednje želje njenog sina Alesa Lekia pre nego što je umro od raka.

Zvezda je svom detetu dala ime Ana Sandra Lekio Obregon: ime koje je, očigledno, pokojni Ales rekao svojoj majci da bi njegova prva ćerka trebalo da nosi. 'Sandra' je ženska varijanta Alehandra, imena njenog oca, a Ana je ime njene bake po majci i njene prabake (koje su umrle 2021. godine u 95. godini).

AA19EL6S.img

Objavljujući sliku svoje male Ane Sandre na Instagramu, voditeljka i glumica je svom prvom detetu, preminulom sinu, posvetila ove reči:
"Moj Alese, zaklela sam se da ću te spasiti od raka i izneverila sam te. [Ali] obećala sam ti da ću doneti tvoju ćerku na svet i evo je u mom naručju."

AA19EyXW.img

U jednu ruku razumem, u drugu mi je bizarno. Nisam pametan?!?!

Vi?
jel se ovo racuna ko incest ?

Back