Dragan1110
Početnik
- Poruka
- 13
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaže se da stariji ljudi ne koriste kompjutere ili samo retko, ali ja mislim da još uvek ima dosta starijih koji ga koriste. Zanimalo bi me da li ih ima i ovde na forumu.
Dobrodosao na forum.Kaže se da stariji ljudi ne koriste kompjutere ili samo retko, ali ja mislim da još uvek ima dosta starijih koji ga koriste. Zanimalo bi me da li ih ima i ovde na forumu.
Kaže se da stariji ljudi ne koriste kompjutere ili samo retko, ali ja mislim da još uvek ima dosta starijih koji ga koriste. Zanimalo bi me da li ih ima i ovde na forumu.
Pozdrav Dragane i dobro nam došao,što se tiče forumaša starije životne dobi to su obično forumašice koje otvaraju teme isključivo o seksu,poput @Paula i slične,tako da ćeš ih lako prepoznatiKaže se da stariji ljudi ne koriste kompjutere ili samo retko, ali ja mislim da još uvek ima dosta starijih koji ga koriste. Zanimalo bi me da li ih ima i ovde na forumu.
Ako je @Paula "starije zivotne dobi" onda bi 65+ bio , po tebi, u klasi Metuzalema, ili podgrejanog mrtvaca...Pozdrav Dragane i dobro nam došao,što se tiče forumaša starije životne dobi to su obično forumašice koje otvaraju teme isključivo o seksu,poput @Paula i slične,tako da ćeš ih lako prepoznati
pozdrav, i jesmo vozrasni , ali ne toliko stari , snalazimo se nekako i sa ovim novotarijamaKaže se da stariji ljudi ne koriste kompjutere ili samo retko, ali ja mislim da još uvek ima dosta starijih koji ga koriste. Zanimalo bi me da li ih ima i ovde na forumu.
forumašice su nam najlepšePozdrav Dragane i dobro nam došao,što se tiče forumaša starije životne dobi to su obično forumašice koje otvaraju teme isključivo o seksu,poput @Paula i slične,tako da ćeš ih lako prepoznati
Samo da dodam da obožavamo da se družimo sa tuđim personama...Omatoresmo pored kompjutera,oči nas izdadoše buljeći
u ekranŠta još da ti kažem?