65+

Kaže se da stariji ljudi ne koriste kompjutere ili samo retko, ali ja mislim da još uvek ima dosta starijih koji ga koriste. Zanimalo bi me da li ih ima i ovde na forumu.

Нисам још прешао у пензосе, али ускоро ћу.

Интернет ?
И превише !

Шта ћу кад ме једино он пита
како сам, шта сам,
шта мислим о овоме, ономе ...

Ту гледам свакакве садржаје,
па чак идем и у најбоље њујоршке џез клубове уживо !

https://www.youtube.com/live/9jlwBgqrixo?feature=share

Без размишљања,
Интернет је моја највернија веза са светом.

Na forumu se dame od 45+ kotiraju kao babe... takve etikete im rado lepe balkanci sa Krstarice...
Tako da, one najstarije neće priznati da imaju 65+ makar im zabijale jeksere pod nokte, ili
ih konji rastrzali na četiri strane...

Imamo pametnih muškaraca tog godišta, šteta što ih nema i više na Krstarici.

S obzirom da je IN biti mlad, biti seksi, biti poželjan, biti centar Univerzuma, takav trend vlada i
na Krstarici, pa se seniori uglavnom ne busaju u grudi tražeći uvažavanje svojih godina...

Svakako, svi dobro baratamo kompjuterima, toliko još možemo da "dobacimo"

Kaže se da stariji ljudi ne koriste kompjutere ili samo retko, ali ja mislim da još uvek ima dosta starijih koji ga koriste. Zanimalo bi me da li ih ima i ovde na forumu.
Dobrodosao na forum.
U nasim krajevima je to vise pravilo nego iznimka za koristenje kompjutera o kojem pises. Od maminih prijatelja tj. bracnih parova koji zive po vani je vec drugacija situacija nego kod nas. Nadam se da ces pronac vrsnjake. Nasao ne nasao vrsnjake tema ima.

Pozdrav Dragane i dobro nam došao,što se tiče forumaša starije životne dobi to su obično forumašice koje otvaraju teme isključivo o seksu,poput @Paula i slične,tako da ćeš ih lako prepoznati

pozdrav, i jesmo vozrasni , ali ne toliko stari , snalazimo se nekako i sa ovim novotarijama :ok:
Pozdrav Dragane i dobro nam došao,što se tiče forumaša starije životne dobi to su obično forumašice koje otvaraju teme isključivo o seksu,poput @Paula i slične,tako da ćeš ih lako prepoznati
forumašice su nam najlepše

Back