60% приведених из унутрашњости

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Небојша

Zainteresovan član
Poruka
490
Господо и другови - шта мислите о овом срамном покушају да се грађани Србије заваде између себе. Очајнички покушај "одлазећих" да унесу анимозитет Београђана према осталим грађанима Србије.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=10&dd=11&nav_category=12&nav_id=464440
To znači da je 40% iz Beograda, nisam očekivao da će Beogradjani da tako masovno reaguju.

sta je provincijalac?nisu ti prijale virsle na zelenjaku?
pa si nervozan?
:D

А ти као ниси ПРОВИНЦИЈАЛАЦ... немој сада да се правиш... напиши одакле су се твоји довукли за време Броза И НЕМОЈ ДА ВРЕЂАШ ЉУДЕ ЈЕР СУ ГРАЂАНИ БЕОГРАДА ДОПУСТИЛИ ДА СЕ ТАКВИ КАО ТИ ЗАПАТЕ ОВДЕ И ЧАК ДА СЕ ПРЕДСТАВЉАЈУ КАО БЕОГРАџАНИ.......

браво ! увек смо ми из унутрашњности били највећи противници сатанистичке пропедерске власти на челу са Тадићем

Србин из унутрашњости је патриота, православни Хришћанин и традиционалиста. Код нас ДС педерисање никада неће проћи....

Господо и другови - шта мислите о овом срамном покушају да се грађани Србије заваде између себе. Очајнички покушај "одлазећих" да унесу анимозитет Београђана према осталим грађанима Србије.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=10&dd=11&nav_category=12&nav_id=464440

Лично - НЕ ВЕРУЈЕМ У ТО.... најобичнија манипулација, лепо рекох раније тај ВељОвић је застарео и продаје исувише провидне форе... КОЛИКО САМ ВИДЕО ДЕМОНСТРАНТИ СУ БИЛИ ИЗ БЕОГРАДА - АЛИ НЕ ИЗ ЖУТОГ БЕОГРАДА...

Довољно је смањити ДЕБИЛИТЕТ и погледати снимке И УОЧИТИ ДА СУ СВИ БЕЗ ИКАКВОГ ЛИЧНОГ ПРТЉАГА... чуј, допутовали...... море, мрш.......

А чекај, кад идеш негде да се бијеш са полицијом носиш кофер?

Ja 'ladno procitala: 60% PRIVREDNIKA je iz unutrasnjosti.

PS-Ne pridajem neki znacaj ovom odnosu uhapsenih. To znaci d aje 40% bilo iz Beograda, a 60% iz ostatka Srbije. Pa?

по мојој процени однос је био 50% 50% . стим што се људи из Београда боље сналазе по Београду и лакше могу да избегну да буду ухапшени од Тадићеве усташке власти...

Ja 'ladno procitala: 60% PRIVREDNIKA je iz unutrasnjosti.

PS-Ne pridajem neki znacaj ovom odnosu uhapsenih. To znaci d aje 40% bilo iz Beograda, a 60% iz ostatka Srbije. Pa?

Па у крајњем случају И БИЛО БИ ЛОГИЧНО ДА ЉУДИ ИЗ ПРОВИНЦИЈЕ ДОЈУРЕ У ПРЕСТОНИЦУ КОЈА ТРЕБА ДА ПОСТАНЕ
ЦЕНТРАЛА БЕЛОСВЕцКИХ ПЕДЕРА... то је нормално, поготово ШТО ЈЕ ЖИВОТ ВАН БЕОГРАДА ВИШЕ НЕГО ТРАГИЧАН, а
власт ТРОШИ ОНО МАЛО ПАРА ШТО ПОЗАЈМИ И НАМАКНЕ ЗА ПЕДЕРИСАЊЕ.....

А чекај, кад идеш негде да се бијеш са полицијом носиш кофер?

Можда ЦИЉ доласка није била туча - НЕГО ОПРАВДАНИ ПРОТЕСТ ЈЕР ДАН ПРЕ ТОГА СТОКА СЕ ПРАВИЛА ГЛУВА И СЛЕПА И НЕДЕЉАМА ПРЕ ТОГА СТОКА СЕ ПРАВИЛА ГЛУВА И СЛЕПА...И СВАКИ ДАН ЗАБАДАЛА ПРСТ У ОКО ЦЕЛОМ НАРОДУ - Е, НЕ МОЖЕЕЕЕЕ......

I ja....I ja....
0002006E.gif
0002006E.gif
0002006E.gif

Maćak, el' si poslao jutros od toga što bi i ti, tortu u Hag, na kojoj se vidi Virovitica, Karlovac i OGULIM, pardon OguLin?

Poslednja izmena:
Вероватно је супер мудро полицијско руководство на основу тајних спискова нађених у џеповима вођа националиситчких организација, а уз помоћ проверених оперативних података закључило да је најлакше похапсити рају на аутобуској и железничкој станици па отуда и велики број ванбеограђана.

Са друге стране да поновим као Београђинина заболе ме за поломљене жардињере и преврнуте контењере као и за ону зарђалу тролу. Више ме нервира Тадић.

70% полиције је дошло из унутрашњости, што се могло видети у лошем сналажењу на терену.

Klinci iz unutrašnosti su mislili da su policajci ******, pa su na njih nasrnuli kukom i motikom...oni i ne znaju šta je to homosexualac, garantovano, pogotovu ne znaju šta je to heterosexualac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back