5G mreza u Srbiji na prolece

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
5G mreza u Srbiji krece od proleca sada. Znaci vreme je blizu a mi kao narod to ne zelimo. Drzava je narodna a ne pripada politicarima i novom svetskom poretku kao njihovom naredbodavcu. Tako da mi narod kao vlasnik drzave moramo krenuti da se organizujemo i da rusimo te antene i da ih spljujemo i unistavamo gde god ih vidimo kako znamo i umemo. Inace ako to ne uradimo i ako se ne izborimo da zabranimo 5g mrezu pocice im za rukom da za otprilike 10 godina smanje broj ljudi na planeti na 500 miliona. Te antene bice na svakoj banderi i na svakom petom spratu zgrada. Znaci da se organizujemo da svako u svojoj blizini unisti antenu. naravno oni nam nista nece moci jer nemaju oni tolke zatvore da nas zatvore sve celu Srbiju. Bitno je da smo svi kao narod slozni i da to ne dozvolimo. A takodje i kazne za rusenje tih antena niko da ne plati i oni nam nista ne mogu jer niti mogu da nas zatvore tolko mnogo niti mogu da naplate tu odstetu jer i da naplate ne mogu ceo narod da kazne. Prosto to nesmemo da dozvolimo ukoliko zelimo da zivimo zdravo i dugovecno i mi i nasa deca a unicice necemo ni imati u buduce i potomke jer za 10 godina ce da nas sa 5G mrezom potamane i bice samo 500 miliona kiborgizovanih ljudi.

Evo objavili satansiti kad ce da instaliraju 5G mrezu to jest savremenu "gasnu komoru za ubijanje": https://rs.n1info.com/biznis/sta-se...mreze-u-srbiji-aukcija-najavljena-za-prolece/

Poslednja izmena:
eee kad budete rušili te 5g antene,ne'mo se zeznete pa da rušite obične bandere ili dalekovode neće imate struju neko vreme...mada sturaja je mnogo opasnija od 5g mreže...so,go for it i guess...samo nemoj te kod neme,meni treba struja XD

"Preti katastrofa za manje od 36 sati"

Izvršni direktori velikih američkih putničkih i kargo avio-prevoznika uputili su pismo na adrese više državnih institucija.
U njemu su izrazili zabrinutost za bezbednost letova od srede, kada bi kompanije AT&T i Verajzon trebalo da počnu sa uvođenjem usluge 5G mreže.
Oni su u pismu upozorili da avijaciji preti "katastrofalna" kriza za manje od 36 sati, jer bi nova C-Band 5G usluga mogla da učini znatan broj širokotrupnih aviona neupotrebljivim, da izazove "haos" na letovima u SAD i da bi "desetine hiljada Amerikanaca mogli da ostanu zaglavljeni na aerodromima u inostranstvu".

Kakva crna gasna komora, već mnoge zemlje to imaju i ništa im ne fali.
Ni jedna drzava na svetu nije uvela 5G mrezu. Ima po neke drzave uvele u nekim malim delovima malog broja gradova cisto eksperimentalno. Da bi neka drzava uvela na celoj teritoriji 5G mrezu treba ogroman novac i kolko vidimo naravno da mobilni operatori nemaju namre niti imaju sredstva da uloze toliki novac. jednostavno danas niko nema toliko para da uvede na celoj teritoriji 5G. Da bi se uvelo na celoj teritoriji treba na 30 metara po jedna antena. Znaci bukvalno na svakoj banderi. I te antene nisu besplatne kostaju oko 100 evra plus struja, plus kablovi za napajanje, plus kablovi za povezivanje sa operatorima. Dakle to je ogroooman posao i oooogromna onvestivija . Ta sredstva naravno nema ni jedna drzava niti bilo koji operater ili bilo koja banka da finansira toliki novac,. prosto ne postoji toliki novac nigde u svetu. naravno oni cute ali ja znam oni to planiraju etapno. Znaci pravice se plan takav da ce najpre najnaseljeniji delovi drzava i gradova da se instalira kako bi od tog profita postepeeno da se siri mreza. Znaci sve u svemu da bi se uvelo na celoj teriotoriji drzava treba minimum 10, 15 godina i to u najrazvijenijim drzavama a u banana drzavama kao sto je srbija minimum 20 godina. Dakle izgleda da nije lose danas biti siromasna drzava bar ce ljudi duze ziveti i najkasnije ce biti istrebljeni.

Moze neke podatke ko je uveo samo "eksperimentalno"

evo ja imam ovo i malcicko se ne slaze sa tobom

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_5G_NR_networks

jer ja ovde vidim "commercial"
to ti je koje su mreze uveli ali ne prikazuje na kolikoj teritoriji. Mozda samo neki kvart. Ja kolko znam samo je Kina uvela u vuhanu kompletno i u jos po nekom gradu u nekom delu. Mozda je u medjuvreenu jos neki grad umrezen potpuno u Kini ali pitanje je. A da je uvela na celoj teritoriji Kina nema sanse. A kad kina nije na celoj teritoriji to znaci da nije ni jedna druga drzava. Jer je Kina krenula prva jos pre vise od 5 godina. Shvatite to je ogromna investicija . pa cak i da se imaju sredstva nema sanse da postoji toliko proizvedenih antena u svetu a ponajmanje postoji fizicka mogucnost da se to tako brzo namontira i instalira.

5G mreza u Srbiji krece od proleca sada. Znaci vreme je blizu a mi kao narod to ne zelimo. Drzava je narodna a ne pripada politicarima i novom svetskom poretku kao njihovom naredbodavcu. Tako da mi narod kao vlasnik drzave moramo krenuti da se organizujemo i da rusimo te antene i da ih spljujemo i unistavamo gde god ih vidimo kako znamo i umemo. Inace ako to ne uradimo i ako se ne izborimo da zabranimo 5g mrezu pocice im za rukom da za otprilike 10 godina smanje broj ljudi na planeti na 500 miliona. Te antene bice na svakoj banderi i na svakom petom spratu zgrada. Znaci da se organizujemo da svako u svojoj blizini unisti antenu. naravno oni nam nista nece moci jer nemaju oni tolke zatvore da nas zatvore sve celu Srbiju. Bitno je da smo svi kao narod slozni i da to ne dozvolimo. A takodje i kazne za rusenje tih antena niko da ne plati i oni nam nista ne mogu jer niti mogu da nas zatvore tolko mnogo niti mogu da naplate tu odstetu jer i da naplate ne mogu ceo narod da kazne. Prosto to nesmemo da dozvolimo ukoliko zelimo da zivimo zdravo i dugovecno i mi i nasa deca a unicice necemo ni imati u buduce i potomke jer za 10 godina ce da nas sa 5G mrezom potamane i bice samo 500 miliona kiborgizovanih ljudi.

Evo objavili satansiti kad ce da instaliraju 5G mrezu to jest savremenu "gasnu komoru za ubijanje": https://rs.n1info.com/biznis/sta-se...mreze-u-srbiji-aukcija-najavljena-za-prolece/
1. Vec godinama se prica o 5 G i stetnosti, i pokazuju se primeri "mrtvih ptica blizu 5 G antea "itd. itd. Znaci-mi vec imamo 5G mrezu :) Onda se negde 2021 godine pojavila informacija kako nemamo dovoljno jaku infrastukturu za 5 G mrezu...Znaci cek sta je sad istina-imamo 5 G mrezu i probelem sa njom/njenim uticajem-ili cemo je tek imati? paradoksalno i urnebesno..:) A tek ovo sa unistavanjem...Pa ebt....Koji smo mi srednji vek pa STRASNO! Sve sto ne razumes-UNISTI!
Znaci- sta TI-LICNO TI znas o 5G mrezi? Jel znas da objasnis kako ona funkcionise, koji su pincipi rada, itd...? Osnovne stvari? Naravvno-ne znas...I to o cemu nemas pojma-ne znas sta je i kao radi-ali znas da ne valja...Eeeee tugo moja...ostali bi u pecinskom dobu da smo slusali takve kao ti...Sreca pa nismo...

Ni jedna drzava na svetu nije uvela 5G mrezu. Ima po neke drzave uvele u nekim malim delovima malog broja gradova cisto eksperimentalno. Da bi neka drzava uvela na celoj teritoriji 5G mrezu treba ogroman novac i kolko vidimo naravno da mobilni operatori nemaju namre niti imaju sredstva da uloze toliki novac. jednostavno danas niko nema toliko para da uvede na celoj teritoriji 5G. Da bi se uvelo na celoj teritoriji treba na 30 metara po jedna antena. Znaci bukvalno na svakoj banderi. I te antene nisu besplatne kostaju oko 100 evra plus struja, plus kablovi za napajanje, plus kablovi za povezivanje sa operatorima. Dakle to je ogroooman posao i oooogromna onvestivija . Ta sredstva naravno nema ni jedna drzava niti bilo koji operater ili bilo koja banka da finansira toliki novac,. prosto ne postoji toliki novac nigde u svetu. naravno oni cute ali ja znam oni to planiraju etapno. Znaci pravice se plan takav da ce najpre najnaseljeniji delovi drzava i gradova da se instalira kako bi od tog profita postepeeno da se siri mreza. Znaci sve u svemu da bi se uvelo na celoj teriotoriji drzava treba minimum 10, 15 godina i to u najrazvijenijim drzavama a u banana drzavama kao sto je srbija minimum 20 godina. Dakle izgleda da nije lose danas biti siromasna drzava bar ce ljudi duze ziveti i najkasnije ce biti istrebljeni.
Da li si svestan koliko je npr. u Kini rasprostranjena 5G mreza? Nemas pojma, naravno....

1. Vec godinama se prica o 5 G i stetnosti, i pokazuju se primeri "mrtvih ptica blizu 5 G antea "itd. itd. Znaci-mi vec imamo 5G mrezu :) Onda se negde 2021 godine pojavila informacija kako nemamo dovoljno jaku infrastukturu za 5 G mrezu...Znaci cek sta je sad istina-imamo 5 G mrezu i probelem sa njom/njenim uticajem-ili cemo je tek imati? paradoksalno i urnebesno..:) A tek ovo sa unistavanjem...Pa ebt....Koji smo mi srednji vek pa STRASNO! Sve sto ne razumes-UNISTI!
Znaci- sta TI-LICNO TI znas o 5G mrezi? Jel znas da objasnis kako ona funkcionise, koji su pincipi rada, itd...? Osnovne stvari? Naravvno-ne znas...I to o cemu nemas pojma-ne znas sta je i kao radi-ali znas da ne valja...Eeeee tugo moja...ostali bi u pecinskom dobu da smo slusali takve kao ti...Sreca pa nismo...

Da li si svestan koliko je npr. u Kini rasprostranjena 5G mreza? Nemas pojma, naravno....
https://www.cfr.org/blog/china-huawei-5g

Znam ja dobro sta je 5G mreza. kao prvo znam zasta sluzi prvenstveno i to nisam ja smislio ili provalio vec mi je to reko covek koji zna sve. 5G mreza ti sluzi za ubijanje na dugme kako pojedinca tako i grupno ljude koliko i kad se pozeli. Planiraju da na dugme ubijaju po gradovima po 8 do 10% vise nego sto je uobicajna smrtnost. Dakle za oko 10 godina planiraju da smanje broj ljudi na planeti na 500 miliona. Eto zato sluzi 5G mreza. Shvatite da danas sve sta rade satanisti iz novog svetskog poretka usmereno je na smanjenju broja ljudi na planeti. To je danas prioritet svih pritoriteta a 5G mreza je glavno oruzje u tome.

Znam ja dobro sta je 5G mreza. kao prvo znam zasta sluzi prvenstveno i to nisam ja smislio ili provalio vec mi je to reko covek koji zna sve. 5G mreza ti sluzi za ubijanje na dugme kako pojedinca tako i grupno ljude koliko i kad se pozeli. Planiraju da na dugme ubijaju po gradovima po 8 do 10% vise nego sto je uobicajna smrtnost. Dakle za oko 10 godina planiraju da smanje broj ljudi na planeti na 500 miliona. Eto zato sluzi 5G mreza. Shvatite da danas sve sta rade satanisti iz novog svetskog poretka usmereno je na smanjenju broja ljudi na planeti. To je danas prioritet svih pritoriteta a 5G mreza je glavno oruzje u tome.
Hajde lepo onda meni koji nemam pojma OBJASNI! A nemoj "reko mi Djoka da je more u Kini crveno a ne plavo pa ja verujem Djoki na rec". Znaci ili argumenti ili TISINA!

100 милијарди ћелија људског тела међусобно комуницирају путем финих електромагнетних сигнала и путем биохемијских реакција. Ови сигнални путеви преносе информације које се преводе у све биохемијске и физиолошке процесе у телу. Континуирано излагање електромагнетном зрачењу може драстично да изобличи и поремети ове путеве ћелијске комуникације, што резултира абнормалним ћелијским метаболизмом и на крају болести.

Биолошки стрес изазван електричним загађењем дубоко угрожава нормалну физиологију и међућелијску комуникацију. Ћелијске функције су поремећене, ћелијске мембране очвршћавају, хранљиве материје не могу да уђу, а токсини не могу да изађу. Слом здравих ћелијских процеса доводи до биолошког хаоса у нашим телима.

2011. године објављена је студија о томе како мобилни телефони утичу на настанак тумора на паротидним жлездама. Паротидна жлезда или паротидна жлезда је највећа од упарених пљувачних жлезда. Највећим делом лежи на грани вилице, и покрива задњу ивицу главног мишића, тело му је испред и испод ушне шкољке са обе стране главе. Ова жлезда је позната по томе што њена инфекција ствара такозване заушке - акутну вирусну дечју заразну болест. Израелски научници више од 30 година истражују раст паротидних тумора, а између 1970. и 2006. године број тумора се повећао за 400%. Др 2008. године, Сиегал Садетцки, главни истраживач америчког Сената, успео је да идентификује главног кривца за туморе уха.У његовом извештају се наводи да су мобилни телефони главни и најчешћи кривци за:
  • 34% повећан ризик од тумора паротида ако се мобилни телефон користи редовно у периоду од пет година.
  • 58% повећан ризик од рака уха ако се мобилни телефон користи са више од 5.500 позива током живота.
  • 49% повећан ризик од тумора паротида ако се мобилни телефон користи дуже од 266,3 сата током живота особе.
ЕЛФ или нискофреквентно електромагнетно загађење је озбиљан проблем јер мења Шуманову резонанцу (7,83Хз) познату и као глас планете. Сви облици живота, од једноставних ћелија до људских бића, користе овај основни фреквенцијски спектар као референтну тачку. Људско тело користи ове фреквенције (7-9Хз) за регенерацију и лечење (познатије као алфа мождани таласи). НАСА је открила да су се први астронаути вратили на Земљу са здравственим проблемима који су резултат недостатка овог поља магнетне резонанце од 7,83 Хз.

Да би проучио ефекат одсуства Шуманове фреквенције на људе, професор Р. Вивер са Мак Планк института за бихејвиоралну физиологију Ерлинг-Андецхс изградио је подземни бункер који је потпуно изоловао спољашња магнетна поља. Студенти волонтери живели су четири недеље у овом херметички затвореном окружењу. Професор Вевер је приметио да су циркадијални (једнодневни) ритмови будности код ученика поремећени и да су патили од емоционалног стреса и главобоље. Како су били млади и здрави, није било озбиљних здравствених последица, што не би био случај код старијих или особа са ослабљеним имунолошким системом. После само кратког излагања зрачењу од 7,8 Хз, здравље добровољаца се поново стабилизовало.

Као што видимо, повезаност човека са Земљом, односно природом, може се детектовати и путем електромагнетног зрачења можданих таласа који раде у истом ритму као и сама Земља. То човеку даје јаснији увид, бољу оријентацију, емпатију према планети и свим облицима живота на њој, односно даје му могућност повећане свести. Насилно уношење масивног електромагнетног загађења у ово осетљиво нискофреквентно подручје има за циљ да прекине ову везу између човека и Земље, а последице су вишеструке штетне: људске болести и пропадање, као и загађење и експлоатација ресурса Земље до коначног уништења Планета.

OK...I ovo je sve-iz tvoje glave, prepisano odnekud ili...? Drugim recima-DOKAZI! Gde su dokazi, argumenti...? IZVOR! OK neki naucnik je radio neku studiju-molim LINK ka tome! Jer ako je pravi naucnik-verovatno je to negde javno objavio-zasto ne bi-pa u interesu mu je...Ili nije? Nije ako su samo nagadjanja-pa ne bi da se blamira...Mislim-kakve bre veze ima empatija sa elektromagnetnim zracenjem???Empatija je osobina neke indvidue-a ne stanje zdravlja ili bolesti...Svasta...Dalje-ispadne da bi svaki drugi covek na planeti trebao dobiti nekad rak uha! Konkretnije parotidne zlezde, ispravka. A to nije slucaj. Znaci ovo sve su samo paranoidna naklapanja ali bukvalno. Potkrepljena-NICIM!

Ovim boldovanim si mi sve rekao o sebi. "covek koji zna sve"HAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHA!!!!
:dash::super::rotf::worth:
Idi leci se druze...mozda jos nije kasno za tebe...

Svaka cast svima na argumentovanim odgovorima i diskusiji, ali tema se zatvara zbog neverovatnog (g)lupetaranja njenog autora o Osnovama Nepoznavanja Elektromehanike (a i sire), kao i zbog sirenja govora mrznje i suludo paranoicnih stavova utemeljenim na manjku znanja, dezinformacijama i personalnim deluzijama. ;) Hvala. :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back