5G i vakcinisanje - govor iz 1995 godine

1614803754253.png

Lepo proreceno ali pokazalo se da nikakve vakcine nisu potrebne tj. dovoljni su talasi jer je mozak prirodno senzitivan

Poslednja izmena:
Blago tebi, mene nikako da zovu, čekam evo već skoro mesec dana.
To ti zavisi od dobre volje volontera crvenog krsta. Da znas. Ako ides ono regularno. Ja sam preko posla uspeo da izboksujem sputnjika, inace ne bih docekao nista kakve sam srece sa sistemom. A prvi sat sam se prijavio kada je pocelo u januaru. Za 2 dana uzimam drugu dozu i nadam se da je to to.

keanu_reeves_is_not_only_lovable_he_is_also_wise_16.gif

Reci nam kakav je osećaj sa one strane vakcine
Ako pitas za reakcije, nema ih. Malo je bolelo rame jedno 2 dana. Kao da je mini upala misica. Nista strasno. Inace, sama vakcinacija u mom slucaju je bila bezbolna. Neke koleginice znam da su imale i temperaturicu nekoliko sati uz bol u ramenu. To je za sputnjika. Za kineze niko nista nema od realcija a ni osecaja. Osim sto znam slucaj starijih ljudi koji su posle prve doze kineske zavrsili u bolnici jer su su se opustili i zarazili se.

Ako pitas za reakcije, nema ih. Malo je bolelo rame jedno 2 dana. Kao da je mini upala misica. Nista strasno. Inace, sama vakcinacija u mom slucaju je bila bezbolna. Neke koleginice znam da su imale i temperaturicu nekoliko sati uz bol u ramenu. To je za sputnjika. Za kineze niko nista nema od realcija a ni osecaja. Osim sto znam slucaj starijih ljudi koji su posle prve doze kineske zavrsili u bolnici jer su su se opustili i zarazili se.
Da, i ja sam dobio Kineza i nikakvih posledica ni bola nisam imao, ni tada ni posle.

Back