SilverStar

Poznat
Poruka
9.755
Ovogodišnja 56. po redu Zaječarska Gitarijada održana je u periodu 24-26.08.2023.

Tom prilikom nastupili su sledeći bendovi:

program.jpg

Moji lični utisci ove godine su pomešani.
Smatram da je izbor bendova bio dobar, ali da je organizacija bila loša.

U svakom slučaju, ostaviću ovde nekoliko klipova, da pokušam da prenesem delić atmosfere.
Pozivam i ostale koji su prisustvovali ovom događaju, da urade isto.

Uživajte.

Vidim tog Maršala za gitaru na oba snimka. Mada je Maršal majkajanja za sve stilove ipak se ovde radi o dobro ustanovljenim bendovima koji imaju specifičan zvuk te se ne bih iznenadio da neko ponese svoje pojačalo...

Da li si primetio da se muvaju po bini kada se menjaju grupe? U smislu da premeštaju opremu?
Da, bilo je premeštanja opreme.
Uglavnom su menjali instrumente.
Nisam obratio pažnju na pojačala.

kao klinac bio sam na Gitarijadi negde '96-'97 u "zlatno doba" rock muzike... čudi me da pored takvog nakaradnog sistema vrednosti u Srbiji i pored takve propagande "muzike sa pinka" i slicnih sr*nja dan danas i dalje uopšte postoji rock scena u Srbiji da ima toliko Mohikanaca koji ce zapucati za Zaječar kao ja sa svojim društvom odonomad.
@SilverStar
jel ima uopšte mladje publike na koncertima ili su uglavnom "veterani"?

@SilverStar
jel ima uopšte mladje publike na koncertima ili su uglavnom "veterani"?

Hvala Bogu, još uvek ima mlađe publike.
Naučili su ih roditelji šta je dobra muzika.

Ali moram primetiti da se struktura publike dosta promenila.
Pre je bilo dosta metalaca i bajkera.
Ima ih i sad, ali se sve vise pojavljuju devojke u letnjim haljinama i momci sa crnim naočarima i svilenim kosuljama...

Ovogodišnja 56. po redu Zaječarska Gitarijada održana je u periodu 24-26.08.2023.

Tom prilikom nastupili su sledeći bendovi:

Pogledajte prilog 1407025

Moji lični utisci ove godine su pomešani.
Smatram da je izbor bendova bio dobar, ali da je organizacija bila loša.

U svakom slučaju, ostaviću ovde nekoliko klipova, da pokušam da prenesem delić atmosfere.
Pozivam i ostale koji su prisustvovali ovom događaju, da urade isto.

Uživajte.
Ti si iz Za?

Back