500 dinara za kućnog ljubimca za stolom

Vlasnik je totalni bolesnik.

Tko normalan bi kasnije sjeo za stol na kojem je brljavila i mrljavila džukeletina?!

Za stolom je mjesto gospodskim mačkama.

shutterstock-1087099511___01141457819.jpg

Džukeletine mogu ostati vani, negdje u sjeni gdje im se servira džukeleća hrana i voda, pa se to vlasnicima kasnije masno naplati.
Jel si išao nekad u Istanbul?
Tamo su restorani,kafane,kafići,prodavnice,ulice,metro stanice pune mačaka.
KErova nema ni na povodcima ni na ulicama. Videh 5-6 čipovanih jako matorih džukela i to je to.
Deluje kao da su istrebljeni i ovo su "poslednji komadi"

Vidiš kako su mace dobre 🥰🐈, a džukeletina bi se iz obijesti posrala u stolicu. 😡
Ja sam u suštini ljubitelj pasa. Ali sam neljubitelj vlasnika vlasničkih pasa.
Neće džukela da se istovari na sred trotoara nego je to u 99% slučaja kuče koje je na pobodcu, (pride bez korpe) i ne može dalje nego što je povodac. Ovde imamo jednog mrzitelja mačaka. Čovek gaji agresivne nemačke terijere. Oni su uglavnom u box-evima ali veći problem prave njegove dve jako agresivne pudle, koje izjure na ulicu iz kuće bez povodca, jure i laju kao sumanute. A da ne pričam da s-ru svud unaokolo Nekoliko puta su i ujele devojku iz komšiluka ali može mu se. Njemu smetaju dva mačora koji svaki dan ovde dođu da im dam da jedu i malo se izmazimo :)
Pustio žvaku kako samo oni s-ru. Znaš kad bi se mačka pored onolike trave is*ala po sred betonske staze u dvorištu.
Ladno sam ga jednom videla kako skuplja gov*nca po ulici i stavlja ih na stazu u dvorištu :zcepanje:
Pa je car uzeo i premeštao ih tamo vamo na stazu,valjda tražio "pravo mesto" da neko "što bolje" nagazi.
Jednom sam mu rekla da ih proba, možda su se pokvarila pa "ne rade" :malav:

Back