5 modnih ilustratora koje "morate" da pratite na Instagramu

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.475
Aleks Kim

Aleks Kim
je honorarni modni ilustrator, jedna od mnogih koji teže da na društvenim mrežama vaskrsnu zaboravljenu umetnost koja modnoj fotografiji daje konkurenciju. Fotografiija neće da nestane – nemoguće je zamisliti svet bez projekcija slajdova na pisti i snimaka uličnog stila (kako bismo drugačije mi smrtnici mogli da razumemo kulotski kombinezon?.) Ali modna ilustracija – sve veća sila, sa liderima poput Dejvida Dauntona i Donalda Robertsona – uzima Tejlor Svift i njen odred "Zle krvi" i pretvara ih u ikone crtanih filmova, prepoznatljive po njihovom izgledu. Ona ponovo zamišlja par Louboutina kao mistične objekte.

Alias: akimdesigns
Home base: Indianapolis, Indiana
Instagram: @akimdesigns
Followers: 15.5K

Image may contain Clothing Apparel Human Person and Coat

Various Blake Lively looks. COURTESY OF ALEX KIM.​

Megan Morison

Alias: Travel Write Draw
Home base: New York City
Instagram: @travelwritedraw
Followers: 128K

Image may contain Plant Lamp Flower and Blossom

Solange. COURTESY OF MEAGAN MORRISON.

"Imam običaj da koristim zaista jeftin papir za skice za slikanje, jer sam otkrila da sam, kada sam koristila zaista skup Arches akvarel papir , bila previše oprezna, kaže Megan.

Kejti Rodžers

Alias: Paper Fashion
Home base: New York City
Instagram: @paperfashion
Followers: 552K

Image may contain Art

Shadow Dancers COURTESY OF KATIE RODGERS.

"Ako bih nešto omiljeno morala da kažem, rekla bih da sam zaista opsednuta plesačicama iz senke, jer osećam da su postale mali deo mog života. Svuda ih tražim", kaže Rodžers. "Suđeno im je da budu ozbiljne, anonimne devojke – nemaju trku ili slično, i retko imaju lice. Tako da možete nekako da ga uzmete za ono što želite ili želite da budu."​

Back