Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Važi se.Ha-Nocri:hehe... o cinjenicama govoris? Slabo ti to koristis. Evo, kada god vidim tvoj sledeci post obavesticu te koliko si cinjenica napisao![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Važi se.Ha-Nocri:hehe... o cinjenicama govoris? Slabo ti to koristis. Evo, kada god vidim tvoj sledeci post obavesticu te koliko si cinjenica napisao![]()
Ovo si vrlo pametno prokomentarisao...a sad reci šta je s parama?Otkud ovoliki tajkuni bez porekla novca.I niko to poreklo ne sme i neće da ispita?I svi ''lideri'' 5.oktobra su pošteni i dobri,a Srbija cveta...svetolik trpkovic:Pa najveca greska je bila sto lideri DOSa 5. okrobra nisu pruzili Milosevicu dostojan tretman drzavnika njegovog ranka kao sto su to Rumuni utradili 10 godina ranije iniko tamo vise ne trubi kako je Nikolae bio dobar i divan i kako je isao zrtva vec je ostao na neobelezenom grobu i svi se trude da ga zaborave .Ovi nasi idioti pustise Sobu da ode da se zahebava po Holandiji i da neku retardironu stoku jos ubedi da je zrtva i borac za "srpsku stvar" cak i danas ima genetskog otpada koji na televiziji i dalje branu tu njegovi katastrofalnu politiku koja je unazadila Srbiju najgore jos od dolaska Turaka.
svetolik trpkovic:Pa najveca greska je bila sto lideri DOSa 5. okrobra nisu pruzili Milosevicu dostojan tretman drzavnika njegovog ranga kao sto su to Rumuni utradili 10 godina ranije i niko tamo vise ne trubi kako je Nikolae bio dobar i divan i kako je ispao zrtva vec je ostao ta truli u neobelezenom grobu i svi se trude da ga zaborave .Ovi nasi idioti pustise Slobu da ode da se zahebava po Holandiji i da neku retardiranu stoku jos ubedi da je zrtva i borac za "srpsku stvar" cak i danas ima genetskog otpada koji na televiziji i dalje branu tu njegovi katastrofalnu politiku koja je unazadila Srbiju najgore jos od dolaska Turaka.
Od mrtvaca ne možeš čuti ništa. Korisniji bi bio živ. Ista priča i sa Spasojevićem ...svetolik trpkovic:Pa najveca greska je bila sto lideri DOSa 5. okrobra nisu pruzili Milosevicu dostojan tretman drzavnika njegovog ranga kao sto su to Rumuni utradili 10 godina ranije i niko tamo vise ne trubi kako je Nikolae bio dobar i divan i kako je ispao zrtva vec je ostao ta truli u neobelezenom grobu i svi se trude da ga zaborave .Ovi nasi idioti pustise Slobu da ode da se zahebava po Holandiji i da neku retardiranu stoku jos ubedi da je zrtva i borac za "srpsku stvar" cak i danas ima genetskog otpada koji na televiziji i dalje branu tu njegovi katastrofalnu politiku koja je unazadila Srbiju najgore jos od dolaska Turaka.
Jerry Ropero:milosevic navodno pokrao milijarde a oni nisu uspeli da nadju od tih milijardi ni 20 eura. mislim koga vi folirate lazovi?
Atreid:A, sta ces i u Mostvi sigurno sad nosi gajbe sve sa Karicem...
Šta je sumnjivo? Bila autopsija, i ruski lekar prisutan, da bi se izbegle kasnije špekulacije. Čovek prosto umro, srce bilo bolesno, dešava se svaki dan, šta je tu čudno?Lacibg:Od mrtvaca ne možeš čuti ništa. Korisniji bi bio živ. Ista priča i sa Spasojevićem ...
Kad su još smrti sumnjive - onda ne možeš a da se ne zapitaš - ko ima korist od tišine ?
Ti kao ne znaš koliko se puta može promeniti račun za jedan dan, a ne nekoliko godina. I u drugim zemljama koje su prošle kao mi je bio problem s povraćajem ukradenih para.Jerry Ropero:milosevic navodno pokrao milijarde a oni nisu uspeli da nadju od tih milijardi ni 20 eura. mislim koga vi folirate lazovi?
Hvala ti puno. Pripremajući se za ulogu, on je zaista taksirao 3 meseca tamo. Dokument potiče od toga. Sačuvao.sceliano:e imam nesto za tebe..... bolje bi ti bilo da ga sacuvas ... utrao sam se dok sam je iskopao iz compa! ....