5.1 ??????

• Začetnik teme Začetnik teme Bojan K.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
B

Bojan K.

Gost
Kupio sam Surround system 5.1,medjutim nakon sto sam ga prikljucio na komp. radi samo jedan zvucnik.Zvucna karta podrzava 5.1 sistem,sad samo neznam da li treba nesto podesavati na XP-u da bi dobio zvuk i na ostalim zvucnicima????
Zna li neko??? :cry:

Bojan K.:
Kupio sam Surround system 5.1,medjutim nakon sto sam ga prikljucio na komp. radi samo jedan zvucnik.Zvucna karta podrzava 5.1 sistem,sad samo neznam da li treba nesto podesavati na XP-u da bi dobio zvuk i na ostalim zvucnicima????
Zna li neko??? :cry:
Nisam najbolje razumeo da li imas integrisan zvuk ili ne, ali ako je i integrisan i podrzava 5.1 sistem trebalo bi bez problema da ti rade svi zvucnici, a sto se podesavanja tice ima ih, udji u control panel , pa u sounds and audio devices, pa u spiker setingsu idi na advance pa pogledaj da li si tu stavio 5.1 u sreaker setup-u, u zavisnosti koju plocu imas uz nju normalno dobijas i drivere za nju medju kojima su i driveri za zvuk (ako je integrisan), pa vidi malo i tu procackaj dal je sve ok ili napisi koja ploca je u pitanju, ili kupi 5.1 karticu (nisu ni one nesto preskupe tpa 15-20 evra) PISI STA SI URADIO

Posto je ocigledno da imas integrisanu zvucnu napisi koju plocu imas pa da vidimo sta je moguce kod velikog broja ploca 5.1 nikada i ne dobijes ili dobijes posle skidanja gomile drivera.
Sve mi nesto mirise na asus>>>???

Back