Juhu!
Ako nekog zanima kako se sve završilo evo da javim - završilo se
I naravno da sam isterao svoje... po običaju kad se zainatim a znam da sam u pravu...
Posle čekanja na odgovor u predvidjenom roku odgovor nije bio šta je snajka želela da čuje od dragog.
Tj bio je očekivano negativan pa sam se ja naoštrio da napišem na papir a e-mail dopisivamje zabatalim.
Nesam školovala pisao sam kako sam umeo pa sad dopalo se to nekome ili ne, nesam psovo to stoji ali svašta pisalo. Onako iz dušu napaćenu a svi znamo da u muki izlaze biseri svecke književnosti. Bestceler takoreći... Otprilike ko modovima sa politike kad napišem žalbu pa me oni bosanski isključe umesto da shvate zašto se žalim, ha lakše iebo ga ti. Al' ko što rekoh daleko je Bosna ima Telekom i normalne. Na njih sam računao pa sam ih na kraju i dobio.
Dakle tok dešavanja u kratkim crtama:
Potpišem ja ugovor, dodjem kući sav hepi, uključim sokoćalo, radi sve kako treba kad oćeš odoše neki bajtovi malo prebrzo (do sada ste ovo shvatili, pa i odrijedjeni modovi sa politike, pretpostavljam, ha, iebo ga i ti i ja zajedno i svi redom i uzduž i poprijeko)
JA - alo Telekom, mene 4G kartica mlogo jede ograničeni podatci, odoše bajtovi bez veze
mt:s - e ćao, jel niste zadovoljni brzinom?
JA: alo, Beograd ovde, super signal, super brzina, evo vaša antena mi iznad kreveta ali ovo troši ko Škoda
mt:s - opušteno će proverimo
JA: alo, okreni nulu, dajte mi 3G karticu sa njom bilo super, mislim bilo malo levo desno ali super naspram ovoga.
mt:s - čekaj Srbine još proveravamo
JA: ništa, ništa, nema problema, ja samo rekoh da kažem... izvinte...
u medjuvremenu spičkam sav paket baš kako sam i mislio - ako mi potraje pola meseca biće super i bi super.
I sad aj što sam hteo da viim kako će da tarifira neke akcije pod potrošnju nego ekstra biser:
POD OBORENIM PROTOKOM LUDA POTROŠNJA, po svim zakonima fizike i matematike ne može sa 5-6Kb u sekundi da se zaokruži da sam spičio 100Mb za kratko vreme... nemoguće bre...
I dok se ja čudu čudnom čudim stigne meni odgovor:
mt:s - e ćao, sve smo proverili nemamo 3G karticu, žalimo slučaj sve nam suze niz ledja
JA: možda vi nemate al evo ja sačuvao ovu od pre dve nedelje aj se džoramo, ja vama novu lampu vi meni staru lampu...
hehe, čekam da vidim šta će da odogovore
ako kažu - kartica je data drugom korisniku, ne da bi ih napičio jer em sam je platio 200 kinti em nije prošlo godinu dana od neaktivnosti (kada blokiraju karticu, daju trećem licu a meni onih 200 kinti ne vračaju)
Izgleda da su trik shvatili i oni -
mt:s - imate staru karticu? pa što ne kažete, pa nikakav problem, pa dodjite u našu poslovnicu da zamenimo, evo baš kuvamo kafu pa svratite, direktor se lično izvinjava, odložio svi sastanci zbog vaš slućaj od 450 dinara mesečno plus 200 kinti kartica. Toliko se potreso da je uzeo bolovanje u Šarm El Šeik.
moje je samo da odem do odredjene poslovnice i da se džoramo
A pošto smo počeli sa Cecom, da završimo kako dolikuje - Ceca sa prigodnom pesmom

evo toliko volemo mt:s pa u tu čast...