48 SATI SVADBA ?

Sedef:
slatko volim :)):
STA MISLITE O OVOJ EMISIJI & VENCANJU NA OVAJ NACIN :shock: ?

POZDRAV :D

Meni je to tragedija, a jos je veca tragedija to sto ce moj momak biti kum na jednom takvom vencanju, da zlo bude jos vece, on pljuje po toj varijanti ''svadba za 48 sati'' i eto, stize ga kazna!!! Ajde sto njega ''kazna stize'', ali sto cu i ja biti na toj svadbi ''kuma'', tj. kumova devojka, e, to je bedak! :roll:

Ti vidi isprsi se malo tamo pred TV-om ... ipak kuma nije dugme :lol:

Micotakis:
Ella Bi ce biti u toj emisiji! navodno nije znala da ih je decko slucajno prija :? vio
:( E ljudi, dosad sam i gledala i nisam gledala, ali ovo je vec toliko tragikomicno da nemam reci...ona "jadna" nije imala pojma (?) da ih je decko prijavio, (a kasting, koji je btw obavezan za parove?!?)...a decko, koji je uzgred i njen menadzer smislio je "super" marketinski potez... Da me je decko ozenio samo da bi mi se ploca bolje prodavala, i to jos na taj nacin...pa, dobro bih razmislila o toj vezi... Bas mi je zao sto Al Kaida nije imala razumevanja za njegov marketing, pa je postavila bombe u Londonu, sprecivsi time da ih siroka narodna masa vidi i u repriznom terminu, u cetvrtak...Smesno, zalosno, jadno...Emisija je zamisljena da omoguci ljudima da naprave svadbu tako da im finansijski pomogne, bar je ja tako dozivljavam, a da, zauzvrat oni pokazu dozu egzibicionizma i sve to urade pod pratnjom kamere...Ali da posluzi la licnu promociju pevacice koju, uzgred, slusaju mama, tata, sestre i ostala bliza i dalja rodbina (eventualno najblize komsije), a koja je smelo potpisana kao: "dens zvezda" (???!!!), e to je vec pomalo degutantno, bar meni, sta vi mislite?

Drage moje , moram da vas razocaram.....upravo su mojoj drudarici , koja ima decka nekoliko godina, ponudili da je prijave i ubace u tu emisiju...tj.jedna zena koja ima veze na tv-u....pa -da joj ucini...pristala je i uskoro ce biti u toj emisiji...toliko o tome koliko je to - realno...sve je namestaljka.....cak su i mesec i tacan datum odredile...(kao 48h- ma nemoj)

Suzy:
Drage moje , moram da vas razocaram.....upravo su mojoj drudarici , koja ima decka nekoliko godina, ponudili da je prijave i ubace u tu emisiju...tj.jedna zena koja ima veze na tv-u....pa -da joj ucini...pristala je i uskoro ce biti u toj emisiji...toliko o tome koliko je to - realno...sve je namestaljka.....cak su i mesec i tacan datum odredile...(kao 48h- ma nemoj)
Ta tvoja drugarica bi pristala na to i bez te žene. Mene niko ne bi uspeo da nagovori na to još kao da mi nešto učini. . Jednostavno ja lično nisam ta koja bi uživala da me gleda cela Srbija dok jurcam, kupujem, zovem familiju. Ko ih šiša , nek se snimaju. Da li je neko sinoć gledao one iz Aleksinca? Južna pruga kao da nema srpski jezik u školama. :oops:

banchi:
Suzy:
Ta tvoja drugarica bi pristala na to i bez te žene. Mene niko ne bi uspeo da nagovori na to još kao da mi nešto učini. . Jednostavno ja lično nisam ta koja bi uživala da me gleda cela Srbija dok jurcam, kupujem, zovem familiju. Ko ih šiša , nek se snimaju. Da li je neko sinoć gledao one iz Aleksinca? Južna pruga kao da nema srpski jezik u školama. :oops:
Ma ima, al' izgleda deca bežala sa časovi kad se učili padeže :lol:

*misutka*:
banchi:
Suzy:

Nisu bežala deca s časova nego se to tamo tako uči! ;) (Koliko u Niš ima padeži? Jedan!)

bojan p:
*misutka*:
banchi:
Suzy:

Nisu bežala deca s časova nego se to tamo tako uči! ;) (Koliko u Niš ima padeži? Jedan!)

To se zove racionalizacija školstva :lol:

Juche je ona mala u drugom delu emisije bila nabucana ''inatom'' da se uda po svaku cenu ... Covece, kakva zmija - ono je chudo.
Daj boze da sastave godinu dana zajedno.
Sve vreme je pricala o momku s kojim se zabavljala i raskinula, i iz inata resila da se uda, a onda se u medjuvremenu (koji je trajao citavih mesec ipo dana) naglo zaljubila u svog sadasnjeg momka ... i sad se kao ne udaje iz inata, nego iz ljubavi.

NatasaNatasa:
Juche je ona mala u drugom delu emisije bila nabucana ''inatom'' da se uda po svaku cenu ... Covece, kakva zmija - ono je chudo.
Sve vreme je pricala o momku s kojim se zabavljala i raskinula, i iz inata resila da se uda, a onda se u medjuvremenu (koji je trajao citavih mesec ipo dana) naglo zaljubila u svog sadasnjeg momka ... i sad se kao ne udaje iz inata, nego iz ljubavi.
I ja sam bila zgrožena njenim izjavama, toliko je puta pomenula vezu od 4 godine da je bilo stvarno ružno, ma koja ljubav, oni se još ni ne poznaju (šta je mesec i po dana), želim im svu sreću ali...Možda je kriva ekipa emisije što bira takve parove kojima je dunulo da se venčaju jer su bili pod utiskom neke emisije koju su gledali( znaš ono kao jaoo i mi bi mogli da se venčamo za dž). Opšte je poznato da južna pruga koristi maksimalno 2 padeža, a sem toga oni sve pričaju u muškom rodu i za žene. Baš se iznerviram dok ih slušam.

bojan p:
*misutka*:
banchi:
Suzy:

:? Padeza ima sedam, jer da nije tako jedan Branko Miljkovic bi se rodio negde u tom "svetom" Beogradu, a ne na ovom "jadnom" jugu kome se toliko podsmevate... I znate sta, vise volim ovaj nas niski dijalekt, pa makar i sa samo jednim padezom, nego taj vas blazirani "beoogradski", kome se smeje 'prosti" ostatak Srbije...

banchi:
NatasaNatasa:
I ja sam bila zgrožena njenim izjavama, toliko je puta pomenula vezu od 4 godine da je bilo stvarno ružno, ma koja ljubav, oni se još ni ne poznaju (šta je mesec i po dana), želim im svu sreću ali...Možda je kriva ekipa emisije što bira takve parove kojima je dunulo da se venčaju jer su bili pod utiskom neke emisije koju su gledali( znaš ono kao jaoo i mi bi mogli da se venčamo za dž). Opšte je poznato da južna pruga koristi maksimalno 2 padeža, a sem toga oni sve pričaju u muškom rodu i za žene. Baš se iznerviram dok ih slušam.

Jao, bas mi Te je zao!!! :cry: :cry: :cry: Uzgred pozdravise Te Stevan Sremac i Bora Stankovic...

gurmanci:
NenaS:
:D VELIKI POZDRAV iz Nisa, u tom slucaju!!! Cerka mi ide u gimnaziju "Stevan Sremac" (kako ono bese, koja je po starosti kod nas?). Nisam ljuta, samo ne volim "pokondirene tikve"...

Ma ljudi to komentarisu onako bez veze krajnje povrsno a cesto nisu ni zlonamerni. To je jednostavno stereotip: neko pomene Nis a oni odmah o padezima. Ne treba to shvatati ni licno ni ozbiljno.Pozdravljam i ja tebe kao i tvoju cerku i prenesi joj da treba da bude ponosna na svoju skolu jer tu dobija pravi kvalitet!
Upravo to Neno, izvinjavam se ako je i moj komentar shvaćen negativno.Lično mi je baš simpatična ta 'južna pruga' (naročito mi je Niš bio zanimljiv nekad, tačnije jedan Nišlija :wink: )

Evo ja prva neću da se ljutim ako neko za Šumadince kaže da su Gedže :lol: pozz

Ete iako si ovo nema blage veze sas temu 48 sati Svadba;.

ja cu ve ucim da pricate s ' jedan padez..
javite se zainteresovani na PP, celi avgust ce budem u Nis i okolinu .. pa sas merak ce ve upoznam s taj dijalekt -

:roll: :roll: :!:

Ps : nesam pirocanac, reko' vi da toj radim s'merak.. dakle dzabe:!

PS ti be gurmanci, ja ti nudi da te ucim i francusko, no ti mi se ne javi do sad? koje cekas?

Back