- Poruka
- 9.647
to mu je bio "lep" paravan za mazat oči međunarodnoj zajednici...EZu...UNu...Americi i ostalima...al su ga s vremenom svi skužili i završili priču 99.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to mu je bio "lep" paravan za mazat oči međunarodnoj zajednici...EZu...UNu...Americi i ostalima...al su ga s vremenom svi skužili i završili priču 99.
mhm...al vidish pre te 99.-98. i pobune shiptartskih terorista u toj SR Jugoslaviji manjine niko nije dirao...dok su tvoji i sva ostala"braca" trebila teritoriju od ne-svojih,dotle danas kao rezultat vladavine Slobe chak i u ovakvoj Srbiji imamo "multiuetnichku Vojvodinu" i shiptare na jugu Srbije,"Boshnjake"u Rashkoj.
Ali vazno je da je sloba bio bed gaj,nije bio dobar momak ko Tudjman ili Alija pa da potpuno etnichki ochisti teritoriju koju je kontrolisao.
a gde sam ja to rekao da su ova dvojica bili dobri momci
-------------
znaš šta....s ovim postom naša diskusija PRESTAJE
večeras
"Derer ti si najslabija karika, odlaziš kući bez ičega...zbogom!"![]()
mhm...al vidish pre te 99.-98. i pobune shiptartskih terorista u toj SR Jugoslaviji manjine niko nije dirao...dok su tvoji i sva ostala"braca" trebila teritoriju od ne-svojih,dotle danas kao rezultat vladavine Slobe chak i u ovakvoj Srbiji imamo "multiuetnichku Vojvodinu" i shiptare na jugu Srbije,"Boshnjake"u Rashkoj.
Ali vazno je da je sloba bio bed gaj,nije bio dobar momak ko Tudjman ili Alija pa da potpuno etnichki ochisti teritoriju koju je kontrolisao.
Pa civilno stanovnostvo tih manjina nije smelo biti dirano ni posle pobune! Tako se vode ratovi protiv pobunjenika! A sta smo mi uradili? 80% albanskog stanovnistva smo gurnuli u narucje OVK! Plus prekomerna upotreba sile! Malo se vise razumem u ove stvari jer mi je to struka tako da znam sta pricam!
Cime su ono ocarani ili razocarani malo me ..bole.
Ne bi da predvidjam teroristicke dogadjaje,ali sto pre zid to bolje.
I sta sad, da poniste nezavisnost, a?
a gde sam ja to rekao da su ova dvojica bili dobri momci
-------------
znaš šta....s ovim postom naša diskusija PRESTAJE
večeras
"Derer ti si najslabija karika, odlaziš kući bez ičega...zbogom!"![]()
nema ovde pametnih ljudi mi smo za Evropu bez zidova i granica![]()
Znao sam... Corpus delicti... Moram si ovo ubiljeziti u radnu biljeznicu pod stupcem (da ne kazem ime). Btw snimili smo neke fotke u Ljutomiru (tamo nisi bil tak komunisticki nastrojen).niko a z:...komunizam kakvog smo mi svi imali nije bio dobar....al kao ideja nije bio loš u suštini
Kako je krenuo veceras mu stize marica na kucnu adresu (ako ne i fica). Moramo ga uhitit pre negoli bude kasno. Ideoloski je zastranio previse.написа ти ово:shock: и оста жив8-)
kazi mi koliko si razmisljao to sto si napisao na lokaciji :smile:
Znao sam... Corpus delicti... Moram si ovo ubiljeziti u radnu biljeznicu pod stupcem (da ne kazem ime). Btw snimili smo neke fotke u Ljutomiru (tamo nisi bil tak komunisticki nastrojen).
Kako je krenuo veceras mu stize marica na kucnu adresu (ako ne i fica). Moramo ga uhitit pre negoli bude kasno. Ideoloski je zastranio previse.