43. Fest 2015

Poslednja izmena:
Kojo svrsi Ajgore, baš me zanima?
(Hvala na temi.)

Sa drustvom se ekipno pronadjem, te prosetamo na film. Drug nastavlja replike, a ortakinja skida robotske pokrete. Malo se ispolivamo pivom (koje smo krijumcarili u rancevima), a posle projekcije odemo na kuglanje il' bilijar. Ne mozemo to da radimo uz Felinija il' Tarkovskog. A i iskreno da ti recem, dojadilo mi vise da glumim policajca, organizujem filmske veceri, kidnapujem telefone i gasim wifi prisutnima, te vracam bitne scene koje su oni propustili treptajima, a i nemam vise hrane u frizideru za posluzivanje... Tako da Felinija gustiram sam, a dok gledam Chappia postajem Ajgor - svoj alterego. xD

Poslednja izmena:
Evo malo trivie koga zanima. U utorak ujutru oko 2 h sam bio u urgentnom centru... gde je bila prisutna i Debora Kara Unger. Ladno je imala udes, tj. neko im je udario kola kako sam cuo ( Crash wtf...). Bila je nasmejana... radili su joj rendgen i vadili krv iz prsta. Sa njom je bio i Srdjan Dragojevic i onaj pajser Jugoslav Pantelic, koji je usao sa njom kada su joj radili ultrazvuk... a ona je izjavila, kvout - Hi džast so maj tits go from der tu der! :lol:. I tako...

264901_full.jpg

:cool:

Poslednja izmena od moderatora:
А, шта си ти тражио у ургентном?

Ćale mi se izlomato, povredio bubreg i krenuo da urinira krv...

Јеси понео камеру да снимаш ко онај буљави из Ноћне птице?

Razmišljao sam da prodam informacije tabloidima... ali zbog moje privrženosti ovom forumu... odlučio sam da sa vama podelim ekskluzivu :lol:.

Hehe, baš čitam Atrocity Exhibition, tako da u ovo gore baš i ne mogu da poverujem, biće da Exay odbija da prihvati fact of his own conciousness i meša novinske isečke, reklame sa bilborda i priloge iz Bulevara B92 sa stvarnim životom. Jesi siguran da je bila Debora Kara Unger, a ne Elizabet Tejlor? :lol:

Kad smo već kod Crash-a i Balarda, je l' gledao neko ovo: http://www.imdb.com/title/tt0197256/ i vredi li čemu?

PS. Nadam se da se pater familias oporavio.

Back