zoranpetrovic84
Domaćin
- Poruka
- 3.517
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E stvarno, kad ce ljudi da se naviknu na Krstarici da zadaju naslove svojih tema. Vec mi je muka da otvaram teme sa naslovom kao sto je ovaj "...". Pobogu covece, zar nisi imao ni malo snage da smislis nesto bolje od "..."zoranpetrovic84:E idem u Bugarsku i verovatno cemo svracati u sofiju,doduse u nedeljujel'radi tamo nesto,ali dobro,jel'ima tamo nesto zanimljivo...mozda nesto jeftino,nesto divlje,nesto je jeftinije nego kod nas?
![]()
poz
Don Tadic:Imaju znaš kakve kuravePlatiš dve, dobiješ još jednu gratis. I sidu
![]()
Trebalo bi da postoje neka osnovna pravila ponasanja. I ako ne treba pomoc, mozda savet, informacija.Don Tadic:pa zašto onda otvaraš... uostalom kome je potrebna neka hitna pomoć na "Turizam i putovanja"...
Ajde ne lupetaj. "slucajno"? Pa cemu mislis da sluzi naziv teme? Ili jos to nisi naucio?zoranpetrovic84:Slucajno sam stavio "..." u subject,posto uvek stavljam to kao subject...izvinjavam se...a ti si me smorio do jaja,mogao si bar nesto pametno da napises,umesto da lecis svoje komplekse,ako ti je dosadno radi nesto korisno,a ne ubijaj vreme na forumu prevastpitavajuci druge ljude...
Pazi na jezik prijatelju, nece ti u zivotu biti lako ako tako nastavis. To samo kazuje o tvojoj kulturi.zoranpetrovic84:Ma * se bre,lepo sam ti rekao da sam slucajno stavio tri tackice...pa zar mislis da nije u mom interesu da postavim neki normalan subject??!!?!?I ne smaraj vise,iskuliraj ako ti se ne svijda,i aj'cao...
zoranpetrovic84:Slucajno sam stavio "..." u subject,posto uvek stavljam to kao subject...