40+

@Memnom ej.Al onaj je najjači što prodaje neku udžericu od 35 kvadrata na nepunih 10 ari.Neku malu krljavu kućicu na Grobniku za 70.000€
Kaže na 15 minuta od Rijeke.
Bok te za 15 minuta spičiš od Opatije do Pule.:fdlan:
Grobnik..nedođija.
Dobro ima onu zezanciju za brzu vožnju.
Ali brate..mislim..ne.
Ako nisi vlasnik nekretnine kod nas onda si pusiona da je u buducnosti kupis. Sta se tice te nekretnine na Grobniku po cijeni mi ne izgleda puno. Mala je kvadratura samo za te pare u okolici ne znam ako mozes naci jeftinije.
Dobro ti i kaze, a meni osobno se ta vukojebina kako bi je neki nazvali svida. Rijeka mi se nije nikada svidala jer sam zivio u manjim i ljepsim mjestima ispod Ucke.
Sta se sad usporedbe tice u cijenama pogledaj ovo. Znaci imas s jedne strane tu nekretninu na Grobniku s 10 ari sta bas i nije malo 1000m2 mi pokazuje da je 10 ari i stan primjerice u Icicima od 75 m2 koji kosta 250k eura.
Sta bi izabrao i da imas te pare?? Ja osobno Grobnik.

Neka kamena kuća u Istri.
Za 100.000 pa uložiti još 50tak.
Prodati strancima za 300.000
Tako neka priča će se gledati.Kamene kuće.Do 5 km od mora.Uzeti od banke kredit 30.000 na konto pologa.Pitanje je pod kojim uvjetima bi dala.Kao stambeni kredit.Euribor skače.Ali to je na taj profit nebitna stvar.Jedino bi bila bitna klauzula da mogu da isplatim kredit pre vremena
Nek ti je sa srecom.
Mene sutra ceka tj. ide mi brat u pregovore sa zadnjom zenom od koje trebam odkupiti dio i to je onda to. Obnovim i ne treba mi nista vise u zivotu.
10 min autom do mora, znaci malo iznad mora s pogledom :)

Ako nisi vlasnik nekretnine kod nas onda si pusiona da je u buducnosti kupis. Sta se tice te nekretnine na Grobniku po cijeni mi ne izgleda puno. Mala je kvadratura samo za te pare u okolici ne znam ako mozes naci jeftinije.
Dobro ti i kaze, a meni osobno se ta vukojebina kako bi je neki nazvali svida. Rijeka mi se nije nikada svidala jer sam zivio u manjim i ljepsim mjestima ispod Ucke.
Sta se sad usporedbe tice u cijenama pogledaj ovo. Znaci imas s jedne strane tu nekretninu na Grobniku s 10 ari sta bas i nije malo 1000m2 mi pokazuje da je 10 ari i stan primjerice u Icicima od 75 m2 koji kosta 250k eura.
Sta bi izabrao i da imas te pare?? Ja osobno Grobnik.
Brate gde je u Grobniku obdanište,vrtić,škola?
Ja nešto ne videh.

Brate gde je u Grobniku obdanište,vrtić,škola?
Ja nešto ne videh.
Nije mi bas Grobnik poznat, ali na Čavlima imas sve, a vjerujem i u drugim selendrama. Mozda ne do 8 razreda, ali vjerujem da ima.

Uuu kako su to teške priče kad ima više vlasnika.
Poznato mi je, ali to ponekad moze biti i dobitna kombinacija.

Koliko ti para traži?
Ako se pitanje odnosi na mene. Ima nekih 4% udjela i pocetak je 700 eura, a max 2000 sta mislim dat. Nadam se da cemo se nac na 1500 i ja sam zadovoljan.

e pi ovom pitanju sam prilično pragmetičar i strog , bar prema sebi, a tako i funkcioniram
to što je dala otkaz , veruj mi to je više njen problem , a ne tvoj, jer msm da je svako prv i uvek jedinstven na listi prioriteta , šta će ti ona ako ti se izjedaš iznutra i štetiš samome sebi
ti pa svi ostali iza tebe
oko posla , reko ti da sam malo tvrd po tom pitanju , svako , ama baš svako ako želi radi će nešto , pa u bilo šta , jao za početak dok se ne srede stvari , da bi se išlo ka nekim drugim bolje plaćen posao , moj rezon je , bolje radim bilo šta nego da džabalebarim , tako i ti, za početak uvek ima neki posao , možda ne sna se kakav , ali bolje bolje ikakav nego nikakav
:ok:
ona je moja koleginica neće valjda ostati u poslu ako počinjemo da ostvarujemo ozbiljan odnos sa perspektovom izlazimo oz te priče počinjemo novi život ko nju može bolje da prihvati i razume od mene i ko može mene bolje da prihvati od nje.to je valjda najrealnije lomimo se godinu dana oko ove odluke.zbog nje sam se vratio oz slovenije i došao ovde

ona je moja koleginica neće valjda ostati u poslu ako počinjemo da ostvarujemo ozbiljan odnos sa perspektovom izlazimo oz te priče počinjemo novi život ko nju može bolje da prihvati i razume od mene i ko može mene bolje da prihvati od nje.to je valjda najrealnije lomimo se godinu dana oko ove odluke.zbog nje sam se vratio oz slovenije i došao ovde
Darth druže , sve najbolje i neka je cela sreća univerzuma sa vama dvoje , blagoslov neka Vas svugde prati

Ja predlažem da se otvori diskusija/podforum 40+

Da se diskutuje o ishrani, klimaksu, sportu, putovanjima, meditaciji itd iz ozbiljnog ugla

Ipak su to godine koje treba da imaju svoj prostor za razmjenu mišljenja

I da se zabrani ulazak dvojci forumasa (dostavicu spisak)

:))))))

Šta mislite ?
ishrana KLIMAKS sport putovanja MEDITACIJA... :rotf:
Grobno mesto-cene,lokacije.
Katalog spomenika 2023.
Neka neko nastavi niz..:rotf:

Vas tamo u inostranstvu ko da drže u nekoj konzervi.
Mariniraju vas i pasterizuju.:D
Zalede vas u vremenu.
Zašto je to tako?
Ozbiljno pitam.
Zašto gastarbajteri ostaju zaleđeni u onom vremenu kada su bili još na ovim prostorima.
I kako se apsolutno ništa ne usvoji od okoline u kojoj žive na Zapadu?
Naravno.
Svestan sam da vas domicilno stanovništvo ignoriše,u najvećem broju slučajeva.Ali to nikako nije opravdanje.

Screenshot_20230406-085729_Twitter.jpg

Back