"4 P" - Prvoslav Perić Patrijarh Porfirije i broj Pi

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
30.895
...

Trenutni Patrijarh SPC je:

Prvoslav
Perić
Patrijarh
Porfirije

Dakle imamo "4 P"
Slucajnost ili neki znakovit sinhronizitet...
O tome cemo na ovoj temi...

E sad...odakle u naslovu poveznica sa brojem Pi ... Pi...tate se vi...

Pa Prvoslav Peric je rodjen

22/7 = 3,14 = broj Pi :kpozdrav:

Патријарх српски Порфирије​

https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Патријарх_српски_Порфирије
Патријарх српски Порфирије (световно име Првослав Перић; Бечеј, 22. јул 1961) врховни је поглавар Српске православне цркве. Он је 46. по реду поглавар на трону Светог Саве.

To što je 46. SPC poglavar po redu...mogli bi i o tome...(u smislu DNK...), ali to cemo zanemariti za sad...

U nastavku teme jos bitnih znacajki...

...

...

Рођен је у Бечеју од оца Радивоја (1935—1993) и мајке Радојке (1942—2023). Његово световно име било је Првослав. Родитељи су му се после Другог светског рата доселили у Војводину из села Црнча, поред Дервенте.

Gde bas iz CRNČE da vuče poreklo...zapitao bi se @Jugoslav Čvarak ... :zzzz:

Nego da vidimo dalje...
Sem što je rođen na 22.07.
Zamonašen je baš na 11.04.

У чин мале схиме замонашио га је, на Томину недељу, 11. априла 1986. године, његов духовни отац, тада јеромонах др Иринеј (Буловић), садашњи епископ бачки

...

...

На позив епископа бачког др Иринеја, јерођакон Порфирије је 1990. године привремено прекинуо последипломске студије теологије у Атини и прихватио се дужности игумана светоархангелске обитељи у манастиру Ковиљ, на којој је остао до 2014. године. Тамо је 21. новембра 1990. године рукоположен у чин јеромонаха.

Kovilj je inace Templarski manastir...

...

...

Gde bas iz CRNČE da vuče poreklo...zapitao bi se @Jugoslav Čvarak ... :zzzz:

Nego da vidimo dalje...
Sem što je rođen na 22.07.
Zamonašen je baš na 11.04.

...
Nije bitno odakle čovjek potječe, već u što se je razvio, a Његова Светост Архиепископ пећки, Митрополит београдско-карловачки и Патријарх српски Г.Г. Порфирије, već se za života rukuje s anđelima.

salute2.gif

Nije bitno odakle čovjek potječe, već u što se je razvio, a Његова Светост Архиепископ пећки, Митрополит београдско-карловачки и Патријарх српски Г.Г. Порфирије, već se za života rukuje s anđelima.

Pogledajte prilog 1722411

Na koji datum si se bese ti krstio?
Da ti vidim "natalnu kartu" 😃 tj "numerolosko sinhronizitetnu" 😊

...

Nemoj mi reci da si na godisnjicu NDH? ☺️

Pa pise ti valjda na krstenici ili kako se to vec tu zavodi?

...
Tko zna, možda i jeste 10/04, s obzirom na to tko mi je krsni kum.

🤣

Čvarak -U-staša.

IMG_20250502_134221.jpg

Ma kakva krštenica, nije to kao u pravoslavnoj crkvi da dobiješ s krasopisom na pergamentu, u katoličkoj dobiješ isprintanu potvrdu o sakramentima i teraj.

...

Prvoslav
Perić
Patrijarh
Porfirije

Dakle imamo "4 P"

To što je 46. SPC poglavar po redu...mogli bi i o tome...(u smislu DNK...), ali to cemo zanemariti za sad...

...
22/7 nije Pi.

šta znači kad je neko rođen 11. ili 22.?

Numeroloski je indikatvno u smislu da "ima moc", ali sama moc moze biti upotrebljena za dobro i za lose...

Mracnjaci naravno ce pre koristiti za lose...

Ali ne znaci da svako rodjen na te datume je los...naprotiv moze sasvim jednako biti i dobar

Ovde u slucaju Porfirija to isticem kao indikativnost, a jos u kombinaciji sa 7 nam daje proj Pi...

Da li ce u krajnjem Porfirija to izvesti na dobru ili losu stranu...ne znam...

I Patrijarh Pavle kojeg svi isticemo kao primer je bio rodjen pazi sad 11.09. (datum napada na Njujrok 2001. btw, a takodje i rodjendan Asada npr...) pa je reklo bi se bio u sluzbi dobra...

Dakle ti datumi su numeroloski indikativni, a da li osobe sa tim "numeroloskim mocima" u kranjem sluze dobru ili budu izmanipulisani za sluzenje zlu...

Okultnjaci pa i masoni znaju tu "snagu i moc brojeva"...pricao sam vec o npr grbu USA itd...

"Novi" Premijer je recimo rodjen 22.11.1963.

BUKVALNO NA DAN UBISTVA KENEDIJA !!!

...

Ti rodjeni 3.3. tj 33°...cuti...😁

Ti koji mozes sa AVtihristom zajedno slaviti da smanjite troksove, jer sta je to dva dana gore dole...

...
Da sam barem neka bogata masončina, već nema pas za što da me ugrize.

🤣

Bila bi mi neopisiva čast s Председником Републике Србије, Господином Председником Александром Вучићем, za rođenfan brati divlje mandarine na Svetoj Gori.

🍊🍊🍊🍊🐈🐈

...

Prvoslav
Perić
Patrijarh
Porfirije

Dakle imamo "4 P"

...
Ti se baš ozbiljno drogiraš. Auuu, kakva si ti dalabu.

Back