Karen_leave
Zainteresovan član
- Poruka
- 379
A potrebu pa isto tako mozda 2-3 puta sedmicno imam potrebu za orgazmom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super.Haha ma imam ih ne brini.. nego nemam svaki dan.. mozda 2 sedmicno
Mislim da je tu muskarac i izbor partnera mnogo bitan.Ja se pitam koliko zena danas zapravo zna sta je orgazam. Mislim da masa zena i dalje folira orgazme a neznatan broj uopste ne zna kako on "izgleda" ali se zvoni na sva zvona o njemu.
Znas li ti?Ja se pitam koliko zena danas zapravo zna sta je orgazam. Mislim da masa zena i dalje folira orgazme a neznatan broj uopste ne zna kako on "izgleda" ali se zvoni na sva zvona o njemu.
Nemam pojma i dalje. Jadna jaZnas li ti?
Ima i toga ali po meni je zenama lakse da foliraju nego da traze ono sto im treba i kako im treba a pogotovo da priznaju partneru da im iz nekih razloga prosto ne ide (mislim na neka stalnija partnerstva a ne kres seme) To je i dalje recimo tabu tema.Mislim da je tu muskarac i izbor partnera mnogo bitan.
I ako pitaju jesam li, kazem ne, ne pokusaju da pitaju zasto, samo slegnu ramenima i okrenu se na drugu stranu..Ja mislim da sam jednom u zivotu dozivjela orgazam tokom seksa i nikad nisam glumila da jesam ako me pitaju....
Svaka cast! Medju retkima si i skidam ti kapu na tome. Ozbiljna sam ❤Ja mislim da sam jednom u zivotu dozivjela orgazam tokom seksa i nikad nisam glumila da jesam ako me pitaju....
Takvima okrenuti ledja zauvekI ako pitaju jesam li, kazem ne, ne pokusaju da pitaju zasto, samo slegnu ramenima i okrenu se na drugu stranu..![]()
Jedan od razloga zasto vise od godinu nisam imala odnose.. cekam na pravu osobuTakvima okrenuti ledja zauvek
Baci viber♡Jedan od razloga zasto vise od godinu nisam imala odnose.. cekam na pravu osobu![]()