4 jahachice krstarice ...........

.....dragi forumashi i neutralne forumashice ,da li vidite kuda ide ovaj forum ,provaljuje te li kako nam se forumashice udruzuju radi zajednichkog delovanja .........statistichkim ochima gledano sam utvrdio da ih u svakom pogledu uvek ima 4,kad jedna ispadne tu je zamena ............koliko god se mi trudili da se podrzavamo nemocni smo u ovoj internet zaveri ...............ja ih obozavam ali poshteno nas satiru sve vishe i vishe (pozitivno naravno ).............kap u je prelilo to shto sam i neke sinnketove postove doziveo kao romantichne ...........i kamen bi propevao pored njih ............zato braco drzmo se ............;);).......

želim Ti snagu u rukama i povoljan vetar u leđima
:heart:

neću...tebe neka i dalje lista onaj...kako mu beše cyberime...
a015.gif

........nastavak priche pretochene u basnu .........
..........'..nakon shto je lija reshila problem sa vukom i medom i malo se skrasila sa jazavcem u njegovoj rupi pochela da razmishlja ,dok je vredni i namazani jazavac bio napolju u shopingu za svoju liju ona se odmarala i dosadjivala u njegovoj jazbini ,misli lija "dobar mi je ovaj jazavac bash je pun energije,zeljan je i duhovit ali opet sav je nekako ai ova njegova jazbina nije moj nivo ........................i tako nam lija skroji plan da ce jazavac da joj bude usputna kombinacija jel dabome nije njen nivo "
.................................nastavak pricha iz shume slede ........................

Back