4. godina u insotranstvu... moze pomoc

Radak_91

Početnik
Poruka
1
auuu ne znam odakle da pocnem...

Ovako, idem u trcei razred gimnazije i hteo bih da 4 godinu zavrsim u inostranstvu da bih bolje naucio engleski i da bih mogao lakse da upisem fax koji hocu u bgu kad se vratim.

Pa me zanima da li neko zna da li cu ja imati neke prednosti (za upis na nas fax) nakon sto zavrsim 4god u americi npr i kakva je porocedura za upis. Da li ne radim prijemni i odmah ulazim na budzet ili ipak moram da polazem nesto...

Ako neko zna nesto od ovoga ili je vec doziveo neko ovakvo iskustvo bio bih mu veoma zahvalan na informacijama...

Unapred hvala...

Mislim da to ne moze da ti pruzi neku prednost ovde cak se (mozda, samo mozda) budes vodio kod njih i kao stranac pa budes placao godinu kao svaki drugi stranac kod nas, ali sa druge strane to moze da ti pruzi prednost ako hoces da nastavis napolju pogotovo u zemlji u kojoj zavrsis 4. razred.

ja sam cula da ako zavrsis 4.godinu u inostranstvu sa nekim OK prosekom, pa se vratis ovde, - automatski upadas na budzet na koji god fax oces, al cini mi se da polazes i prijemni, al ne verujem da ti to nesto pomaze ili odmaze.
to sam i ja isto razmisljala pa me zanima dal neko ima neki agenciju preko koje idu ucenici u inostranstvo.sto se mene tice moze amerika, englesak, italija i grcka.jer te jezike treba da usavrsim.
pomoc :/

?

Back