erekcija tokom pregleda kod doktora

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

cikcak

Primećen član
Poruka
698
Verujem da je ovakvo pitanje već neko postavio, ali ne mogu da nađem jer pretraga izbacuje gomilu drugih tema sa "erekcija" i "pregled" i sl...:(

Trebao bih uskoro da idem na neki pregled tokom kojeg će biti svlačenja i sigurno pipanja polnih organa od strane doktora i/ili med.tehničara .
Ne stidim se skidanja, ali me je definitivno strah da ne dođe do erekcije tokom toga.

Znam sebe, dobijem erekciju i kada se tuširam, i kada "vetar dune" ... i to je dobro u većini situacija, jer je ili poželjno ili se ne vidi, ali sada je i nepoželjno i vidi se :(

Pregled je važan, ne mogu da odložim, tako da ako dođe do erekcije - šta da radim ?
Kako da se ponašam ? Šta da kažem doktoru i možda još nekom prisutnom kako bi shvatili
da nisam to uradio iz svojeg nastranog zadovoljstva ?

Ima li ovde medicinskih radnika koji bi mogli da daju mišljenje "sa druge strane" , kako oni to doživljavaju ?

molim moderatore da spreče neozbiljne odgovore, važno mi je da o ovome dobijem ozbiljna mišljenja.
 
Cikcak, ne razmišljaj o tome. Skoncentriši se na pregled i na problem zbog kojeg ideš na takav pregled. Ako do erekcije i dodje, veruj, nećeš biti ni prvi ni poslednji kome se to desilo.
Ma koliko to bilo teško za našu sujetu, nekad je dobro da znamo da mo samo "jedan u nizu" koga u jednom trenutku niko neće zapamtiti ni sutra prepoznati, pa makar mu bili tik ispred nosa. :)
 
hvala vam što ste mi predstavili racionalan stav prema problemu.

istina je, ako bi mi se i dogodilo, koliko je to stvarno lošije od recimo nekog prskanja krvi, pražnjenja creva, ili povraćanja ili ko zna čega još sa čime su se doktori i drugi radnici
u bolnici sigurno sretali.

mene je mučilo to što ova pojava (erekcija pred "publikom") ima taj prizvuk sexualne perverzije i egzibicionizma, ali u ovom svetlu da sam ja samo jedan od desetina pacijenata koji ću biti pregledan tog dana, i da me ne bi prepoznali kada bi ih ponovo sreo, stvari izgledaju mnogo manje važno.

ove vaše odgovore sam video jutros u autobusu (internet preko mobilnog) , putujući prema bolnici, i iskreno pomogli su mi.

tokom pregleda sam bio miran i postojala je čak "opasnost" od suprotnog efekta , da se ona stvar uvuče pa da ispadne manja nego što stvarno jeste, a to je tek stvarno smešno. ali ipak sve je bilo smireno i u svojoj normalnoj veličini.

poseban šmek celom događaju daje okolnost da su pregledu prisustvovale tri ili četiri devojke (sestre, stažistkinje, doktorke...nemam pojma) od kojih je jedna bila stvarno i bez preterivanja sex-bomba.

hvala
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top