firedragon9
Iskusan
- Poruka
- 6.042
Onako kako ti govori osecaj da treba..a isposhtuj vidjanje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa brate ako nesto osecas probaj vidi se nista ne gubis..mozda ima i neki kesh nekretnine nemoj zaebavas
zapravo mi je drago da mi zakonski otac nije pravi otac jer je to iskompleksirano dubre .![]()
ima stan sigurno dobio od vojske..i ja razmisljam odem do caletove familije i trazim jednu sobuon je bio strani vojnik ( valjda jos uvjek je ) sumnjam da je tu neka lova u pitanju .![]()
ima stan sigurno dobio od vojske..i ja razmisljam odem do caletove familije i trazim jednu sobu![]()
on je bio strani vojnik ( valjda jos uvjek je ) sumnjam da je tu neka lova u pitanju .![]()
on je bio strani vojnik ( valjda jos uvjek je ) sumnjam da je tu neka lova u pitanju .![]()
vjerojatno covjek ima jos djece , valjda se u meduvremenu i ozenio . neznam kako ce me ta nova obitelj prihvatiti .
vjerojatno covjek ima jos djece , valjda se u meduvremenu i ozenio . neznam kako ce me ta nova obitelj prihvatiti .
Kako znaš da nije ni pitao za tebe?kako se postaviti prema svome bioloskom ocu kojega nikada nisi upoznao niti je pitao za tebe a u tvojoj 36 zeli kontakt ?![]()
toBolje da ti je isplate![]()
kako se postaviti prema svome bioloskom ocu kojega nikada nisi upoznao niti je pitao za tebe a u tvojoj 36 zeli kontakt ?![]()
on je oficir zrakoplovstva u svojoj zemlji . nije da mi se napusta jugoslavija ali mozda odem tamo . ma sve je to u qurcu !
Teško da neko može da ti da pravi savet, ti najbolje znaš kako se osećaš i šta želiš. I kako god da odlučiš, nije pogrešno, tvoja je dobra volja, ništa nikome ne duguješ.kako se postaviti prema svome bioloskom ocu kojega nikada nisi upoznao niti je pitao za tebe a u tvojoj 36 zeli kontakt ?![]()
mali je problem sto sam se ja na regrutaciji pravio luda jer mi se nije dalo ici 6 mjeseci u hrvatsku vojsku .