- Poruka
- 73.704
Ima 706 hiljada pratilaca, po 50-ak hiljada po fotki, pa cenim da se ljudima sviđa.Kako vam se čini ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima 706 hiljada pratilaca, po 50-ak hiljada po fotki, pa cenim da se ljudima sviđa.Kako vam se čini ?
užasHebo bi.
Manje zlo nego intervencije na licu.Pogledajte prilog 1083331
Pogledajte prilog 1083332
Uložila je 35 000 eura da bi od prosjecne devojke
Postala goozata
Kako vam se čini ?
Pogledajte prilog 1083331
Postala goozata
Kako vam se čini ?
Kardasijan i gospodjica sa dupetom vrednim 35000 eura dva razlicita pojma, ni Kardasijan nije sva prirodna ali ipak lici na nesto, ova zenska je totalni uzas.Kapiram da je od pojave Kim Kardašijan ovo ogromno dupe postalo in, ali meni i dalje nije jasno samo kome tačno... Ti uski kukovi i ogromna dupeta bukvalno ne znam kome su lepe. Kao, ne mora da bude ogromno da bi bilo top.
Pogledajte prilog 1083422
Kardasijan i gospodjica sa dupetom vrednim 35000 eura dva razlicita pojma, ni Kardasijan nije sva prirodna ali ipak lici na nesto, ova zenska je totalni uzas.
Ne bih je j.ebo ni za 35000 eura.
Ako joj je bio cilj da svaki muškarac koji je vidi poželi i da je naguzi, mogla je samo skinuti gaće na nekom splavu i naguziti se u gomili, efekat bi bio isti a uštedela bi 35k€.
Ljudima se sviđaju razne stvariIma 706 hiljada pratilaca, po 50-ak hiljada po fotki, pa cenim da se ljudima sviđa.
Pogledajte prilog 1083484
Pogledajte prilog 1083484Pogledajte prilog 1083485
Ja jadna se mučim u teretani
Znojaž
Izbegavam slatkiše a možda mi je samo trebao uredan manadzement da univcim masu
Šta nije uredu sa ovom
Screnshot sa Blica.rs
Uzas..Pogledajte prilog 1083331
Postala goozata
Kako vam se čini ?
ja bih toliku goozicu napravio sa cca 3500e ... mrzi me da racunam koliko je to u burecima i krempitama ali bih jeo za troje ako treba
sve za IG![]()
Može i jeftinije ako sam praviš burek i krempite.ja bih toliku goozicu napravio sa cca 3500e ... mrzi me da racunam koliko je to u burecima i krempitama ali bih jeo za troje ako treba
sve za IG![]()
Može i jeftinije ako sam praviš burek i krempite.
Pusti tu debelu i njene guzičetine,nema ona vremena da razvlachi testo
celi dan mora da jede i pije
Pusti tu debelu i njene guzičetine,
kaži ti meni jesi li skinula koje kilo, ili džaba plaćaš tu teretanu?
Pusti tu debelu i njene guzičetine,
kaži ti meni jesi li skinula koje kilo, ili džaba plaćaš tu teretanu?
Jesam)))))
Razradi malo tu temu, koliko je bilo, koliko je sad, proceni uspehJesam)))))
?ne verujem daj sliku na pp ... pa da upisujem nemacki ili da dodjem da ti budem pacijent![]()
Razradi malo tu temu, koliko je bilo, koliko je sad, proceni uspeh
Ajde bona ne lupaj se po čelu, to ne skida ni grama.
Moja osećanja prema Rukiju su isključivo drugarskae mnogo ste slatki bili jeste i bice vidim ja "ajne grose sajze kad se dohvate Lepa i Ptica" i ono koza bicevi krempite malo nemacki ...yaaaaa ...malo naski stavi li ga bem ti zurim u smenu na kliniku ... ...![]()