35000 eura

Pogledajte prilog 1083331

Pogledajte prilog 1083332

Uložila je 35 000 eura da bi od prosjecne devojke
Postala goozata

Kako vam se čini ?

Kapiram da je od pojave Kim Kardašijan ovo ogromno dupe postalo in, ali meni i dalje nije jasno samo kome tačno... Ti uski kukovi i ogromna dupeta bukvalno ne znam kome su lepe. Kao, ne mora da bude ogromno da bi bilo top.

Najbolje sa Instagrama: Dupe k'o slika - WANNABE MAGAZINE

Kapiram da je od pojave Kim Kardašijan ovo ogromno dupe postalo in, ali meni i dalje nije jasno samo kome tačno... Ti uski kukovi i ogromna dupeta bukvalno ne znam kome su lepe. Kao, ne mora da bude ogromno da bi bilo top.

Pogledajte prilog 1083422
Kardasijan i gospodjica sa dupetom vrednim 35000 eura dva razlicita pojma, ni Kardasijan nije sva prirodna ali ipak lici na nesto, ova zenska je totalni uzas.
Ne bih je j.ebo ni za 35000 eura.

Ako joj je bio cilj da svaki muškarac koji je vidi poželi i da je naguzi, mogla je samo skinuti gaće na nekom splavu i naguziti se u gomili, efekat bi bio isti a uštedela bi 35k€.

Kardasijan i gospodjica sa dupetom vrednim 35000 eura dva razlicita pojma, ni Kardasijan nije sva prirodna ali ipak lici na nesto, ova zenska je totalni uzas.
Ne bih je j.ebo ni za 35000 eura.

Od Kim je krenulo veličanje tog gigantskog dupeta.

Ako joj je bio cilj da svaki muškarac koji je vidi poželi i da je naguzi, mogla je samo skinuti gaće na nekom splavu i naguziti se u gomili, efekat bi bio isti a uštedela bi 35k€.

Jedina je razlika što bi tad dobila hiljadu falusa na prečac, a ovako uzima fine pare od društvenih mreža i vratiće tih 35 hiljada jako brzo.

Ima 706 hiljada pratilaca, po 50-ak hiljada po fotki, pa cenim da se ljudima sviđa.
Ljudima se sviđaju razne stvari
Mnogi vole horor filmove, ali ne verujem da bi se neka zaljubila u Fredi Krugera
Tek da vidiš koliko ljudi dolazi na sajtove koji prikazuju brutalnosti, sakaćenja, klanja, saobraćajke....

e mnogo ste slatki bili jeste i bice vidim ja "ajne grose sajze kad se dohvate Lepa i Ptica" i ono koza bicevi krempite malo nemacki ...yaaaaa ...malo naski stavi li ga bem ti zurim u smenu na kliniku ... ... z:kiss:

Back