:)

Apsolutno!!! ;)

Treniram ples i svaki put kada izadjem na dan kada imam trening, ja nekako i sebi i drugima zracim-puna sam pozitivne energije, zagrejana da celu noc djuskam, i tada se cak i u patikama, helankama i majici osecam sjajno.
S druge strane, nekada se, za neku svecaniju priliku, tip-top skockam a osmeh mi se ne da... I kako onda izgleda tip-top sredjeni namcor? :)

My ladies, shvatite da cete u staroj trenerci i sa osmehom od sto vati biti i lepse sebi i privlacnije drugima, nego namrstene u novoj haljinici i sa parom vrtoglavih potpetica.
Ne kazem da ne treba da se sredjujemo, s tim da sminkanje shvatimo kao naglasavanje onog lepog na nama, a ne stavljanje maske. Samo, bolje da zaboravite da stavite maskaru nego osmeh :)

Tčnije da skratimo priču, najubavije ste kade saradjujete :super: :per:

Ovo me je nateralo na razmišljanje, da li stvarno ono što mi osećamo prenosimo na druge ljude i oni nas doživljavaju onako kako mi sami sebe vidimo...?

O da...evo danas.....ja sam se probudila jako lijepa....i svi su rekli da sam neshto posebno lijepa danas :mrgreen: ja sam se morala uslikati i postavidi ovdje da svi vide kako sam bila lijepa danas :mrgreen:

shalu na stranu [zvucim sama sebi debilno kao onaj moderni pevac...]
da jako je bitno kako se ti osjecash....ako ne i najbitnije....mozesh se napucati k'o ne znam ni ja shta....ako se osjecash popishano tako cesh i da izgledash....

Moja prva tema na LjiS....
Jeeeeeej....
Zahvalnica
Ovako za otvaranje ove teme treba svi da se zahvalimo Brajanu Koenu pošto mi je on bio inspiracija...

Tema

Ovako, ja sebe ne smatram lepom osobom, čak naprotiv...nikada nisam ni provalila kakav stav imaju druge osobe o mom fizičkom izgledu, ali još nijednom zbog njega nisam bila odbijena ...E sad...ima ljudi koji kažu da sam prelepa...(par muških person), drugarice mi uglavnom kažu da sam prosečna...mami, tati i seki sam najlepša....Sve u svemu dolazimo do onog istog zaključka da je lepota stvar ukusa....

Prošli vikend sredim se ja...(uglavnom ovo "sredila sam se" se odnosi na češljanje pošto se ne šminkam) i skoro svaki vikend tako izgledam, ali mi se ovaj put stvarno sviđalo sve na meni....i ishod te večeri je bio taj što mi je prišlo više osoba nego u prethodnih 10 subota i nedelja zajedno, a ja sam bila potpuno ista....

Ovo me je nateralo na razmišljanje, da li stvarno ono što mi osećamo prenosimo na druge ljude i oni nas doživljavaju onako kako mi sami sebe vidimo...?

Da. Kada sredis nesto u svojoj glavi, ostalo je lako. Kada sama postujes sebe, i drugi ce te postovati...

Baci sliku, pa cu ti i ja reci da si lepa :):rumenko:

Back