Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da ne lupetash 8)Alexandra9:Nemoj se ljutiti... ali ti ga najbolje poznajes...
Znas sta prema njemu osecas, prepoznajes trenutke...
Ne znam kako da ti objasnim... Svaka osoba koja mi nesto znaci izgradjuje u meni nesto posebno. Onda je lako pretociti te ,reci' na papiric...
hmm...nije ni cudno sto me niko ne razume, lupetam...
![]()
To me samo nekoliko vas razume... :wink:bleach:naravno da ne lupetash 8)Alexandra9:Nemoj se ljutiti... ali ti ga najbolje poznajes...
Ne znam kako da ti objasnim... Svaka osoba koja mi nesto znaci izgradjuje u meni nesto posebno. Onda je lako pretociti te ,reci' na papiric...
![]()
razumem te ... :wink:
ne moram ni da odgovaram na temu...
potpuno se slazem... kao i uvek...
i umesh da objasnish... bolje nego shto mozesh da zamislish...
imash pp :wink:Alexandra9:To me samo nekoliko vas razume... :wink:bleach:naravno da ne lupetash 8)Alexandra9:Nemoj se ljutiti... ali ti ga najbolje poznajes...
![]()
razumem te ... :wink:
ne moram ni da odgovaram na temu...
potpuno se slazem... kao i uvek...
i umesh da objasnish... bolje nego shto mozesh da zamislish...
pa gde si ti? :wink:
Majche:Treba mi mala pomoc... danas je mom decku rodjendan i htela bi da mu napisem neku poruku ali ne znam koju... ne bih volela da bude ono nesto uobicajno tipa neka ti se ispune sve zelja... aj ako neko ima ideju naka napise HVALA
citas mi misli...SisaDaPimp:Pa onda napisi sama.. Ne kapiram devojke traze neke osecajne stvari, da cuju lepe reci, romantiku sha znam, a ne znaju ni same da se izreza na taj nacin (cast izuzetcima).. Ako hoces da mu cestitas rodjendan cestitaj onim sto je tebi u glavi i srcu, i bice prava chestitka, a ne da uzimas tudje reci da bi chestitala.. Trulo mnogo trulo..
Alexandra9:Nemoj se ljutiti... ali ti ga najbolje poznajes...
![]()