30 kvadrata na moru i za 20.000€ !

Ima ih dovoljno i koji su bili tamo i koji idu i koji će tek ići tamo, a samim tim biće ih u solidnom broju koji će gledati i da zarade na nekretninama ako mogu pa i onih koji bi za svoj gušt uzeli nešto. Albanska obala je lepa,slična grčkoj jonskoj samo bez razvijene infrastrukture za sada,dakle sa potencijalom da u narednoj deceniji se to razvije,a još uvek je pristupačna cenovno. Naravno da neće milion Srba kupiti nekretninu u Albaniji ali biće ih izvesno. Kupuju se skuplje u Grčkoj i Turskoj, zašto ne i ovde.
Nemaju svi otklon iz ratova od pre 25 godina, neki su krenuli dalje sa životom. Ti ako nećeš ili ne možeš da se makneš iz tog toka misli jbg tvoja stvar,pravo i izbor na kraju krajeva, ali ne projektuj to na druge unapred. Činjenice govore da mnogi mogu.
Nije pitanje da li mogu vec da li trebaju,to sto ti nemas trunke nacionalnog ponosa je,naravno, tvoja licna stvar

Nije pitanje da li mogu vec da li trebaju,to sto ti nemas trunke nacionalnog ponosa je,naravno, tvoja licna stvar
Nacionalni ponos je stvar lične percepcije, ja ga imam hvala Bogu ali ne vezujem ga za neke banalne stvari i suština mi je važnija od neke forme "kafanskog patriotizma".
Misli šta hoćeš naravno, govori slobodno šta misliš za to se borim otkako sam prvi put mogao da iskažem političke stavove, radi šta je dozvoljeno ali ne uzimaj sebi slobodu nikada da drugome određuješ šta bi trebalo da radi ili ne radi a na osnovu tvojih ličnih uverenja.

Dajte ne kvarite čoveku temu nekim vašim nacional glupostima , predrasudama...
Svala destinacija vuče sa sobom i određene ekonomske i političke teme i po meni je sasvim legitimno reći da se čovek ne oseća sigurno ili da neće negde da ide iz principa, i to je deo pogleda na neki turističku destinaciju.
Dokle god ne pokuša da nametne to kao jedino ispravno i ultimativno razmišljanje.

Nacionalni ponos je stvar lične percepcije, ja ga imam hvala Bogu ali ne vezujem ga za neke banalne stvari i suština mi je važnija od neke forme "kafanskog patriotizma".
Misli šta hoćeš naravno, govori slobodno šta misliš za to se borim otkako sam prvi put mogao da iskažem političke stavove, radi šta je dozvoljeno ali ne uzimaj sebi slobodu nikada da drugome određuješ šta bi trebalo da radi ili ne radi a na osnovu tvojih ličnih uverenja.
Za ljude poput tebe koji smatraju da je nacionalni ponos stvar licne percepcije,sve sto se tice istog je uvijek banalno,iz prostog razloga sto vi uopste nemate nacionalni ponos cak ni u obliku "kafanskog patriotizma".

ja ne bih nesto isla tamo zato sto mi se prosto ovako sa slika i videa ne svidja previse...a kupila bih...ako bih kupila samo kao investiciju...
Nije ti stalo do para!!!
Tako treba!!
To je ono pravo!
To je duh Srbije! 🙂
nemoj pogresno da me shvatis...ali ja i nemam bas duh Srbije mnogi razvijen...kao ni druge nacije :rumenko:
svaka nacija ima nesto lepo i manje lepo...

ja ne bih nesto isla tamo zato sto mi se prosto ovako sa slika i videa ne svidja previse...a kupila bih...ako bih kupila samo kao investiciju...

nemoj pogresno da me shvatis...ali ja i nemam bas duh Srbije mnogi razvijen...kao ni druge nacije :rumenko:
svaka nacija ima nesto lepo i manje lepo...
Nemas duh Srbije?
Neces da se udas za albanca?
A za Havajca?
Gde god da ides nosis Srbiju u sebi🙂 htela to ti ili ne😅

Nemas duh Srbije?
Neces da se udas za albanca?
A za Havajca?
Gde god da ides nosis Srbiju u sebi🙂 htela to ti ili ne😅
ako se ikada udam...udacu se za coveka, iz ljubavi...bez obzira na nacionalnu pripadnost i materijalno stanje...
a kod nacija...vise mi mogu smetati navike i kultura...tipa moze da ima 5 zena...trebas da mu ljubis noge, dozvoljeno je da te mlati, pozajmljuje gostima/komsijama i tome slicno...

Back