<3

Pa... ja mislim da ima dosta ljudi koji su se voleli,
a nisu opstali jedno pored drugog...

Da li je moguce spoznati osobu , voleti je, pa je vise ne voleti ? :think:

Ima :) i koji su shvatili da su voleli samo neku zamisljenu idealnu figuru koja koja ta osoba u stvarnosti nije :ha:

Na primer zaljubi se devojka u poznatog sportistu i ona sanja sve naj o njemu idealizuje ga do savrsenstva :zaljubljena:

I onda kada bude u vezi sa njim polako otkriva njegove negativne strane koje je krio od javnosti :mrgreen:

I tu pocinje da se hladi ljubav i radjaju sumje u ono sto si volela ^^ jer ukapiras da taj savrseni lik iz tvoje fantazije nije nista drugo do laznjak koji ti prodaje maglu :lol:

Mozda je moguce ali ce ti ta osoba uvek zauzimati posebno mesto u srcu i nece ti uvek biti svejedno kada je vidis.
Dileme su vam kao da imate 12 godina .Milioni ljudi su nekoga voljeli a onda je ljubav nestala iz raznoraznih razloga .
Gdje je ljubav nestala ? . A gdje je nestao plamen od svijeće kad svijeća izgori ili kad je sami ugasimo?
Kad ljubav nestane onda može zauzimati posebno mjesto u uspomenama ali ne i u srcu . Ako ima posebno mjesto u
srcu onda nije ni nestala . Prosta logika .

nemamo mi blage veze s ljubavlju
volimo nečije telo lice ku,rac je,banje priču prisustvo... a nemamo blage veze o čoveku
ali - ja te volim
koliko ljubavi prodju čak i sitne testove
koliko ljubavi nisu strah
koliko ljubavi nisu požuda
da li ćeš me voleti ako ostanem invalid
da li ćeš je voleti ako od rijane postane adel...
mism
ljubav...

nemamo mi blage veze s ljubavlju
volimo nečije telo lice ku,rac je,banje priču prisustvo... a nemamo blage veze o čoveku
ali - ja te volim
koliko ljubavi prodju čak i sitne testove
koliko ljubavi nisu strah
koliko ljubavi nisu požuda
da li ćeš me voleti ako ostanem invalid
da li ćeš je voleti ako od rijane postane adel...
mism
ljubav...

:) :) :)

Dileme su vam kao da imate 12 godina .Milioni ljudi su nekoga voljeli a onda je ljubav nestala iz raznoraznih razloga .
Gdje je ljubav nestala ? . A gdje je nestao plamen od svijeće kad svijeća izgori ili kad je sami ugasimo?
Kad ljubav nestane onda može zauzimati posebno mjesto u uspomenama ali ne i u srcu . Ako ima posebno mjesto u
srcu onda nije ni nestala . Prosta logika .

pa yeah
ali vosak je suština
možeš da ga pretapaš kolko hoćeš
a plamen je samo proizvod reakcije dve stvari
sad jeli ljubav plamen ili vosak?

Back